To νέο μυστηριώδες πρωτότυπο της Bugatti Chiron εντοπίστηκε να περιμένει σε φανάρι.

Είναι η Bugatti Chiron Superleggera; (+vid)

1.662 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Ένα νέο μυστηριώδες πρωτότυπο της Bugatti Chiron εντοπίστηκε να περιμένει σε φανάρι, ανοίγοντας μεγάλη κουβέντα για το τι ακριβώς ετοιμάζει η μάρκα. Είναι η Chiron Superleggera;

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πριν από λίγο καιρό ο επικεφαλής της Bugatti Stephan Winkelmann αποκάλυψε πως η μάρκα ετοιμάζεται να φέρει δύο νέες εκδόσεις που αναμένεται να ακολουθήσουν την Super Sport 300+. Γρήγορα προς τα εμπρός περίπου πριν από ένα μήνα, ο ίδιος ανέφερε πως μέσα στο 2020 η Bugatti θα παρουσιάσει «ενδιαφέρουσες εκπλήξεις». Μία από αυτές θα είναι η Chiron R με μια σταθερή πίσω αεροτομή.
 
Σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο έχει εντοπίσει ένα νέο μυστηριώδες πρωτότυπο της Bugatti Chiron να περιμένει στο φανάρι κάπου στη Νότια Αφρική. Κοιτώντας το πίσω μέρος βλέπουμε πως δεν πρόκειται για τη Chiron R αφού δεν υπάρχει η αεροτομή, ενώ αν και το μπροστά μέρος μοιάζει με αυτό της Super Sport 300+, το μήκος του οπίσθιου άκρου δεν είναι τόσο μακρύ, ενώ διαφορετικές είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης.
 
Όπως όλα δείχνουν και αν η εικασία μας αποδειχτεί σωστή τότε η Bugatti ετοιμάζει μία νέα έκδοση της Chiron, η οποία φαίνεται πως θα έχει επιρροές από την ειδική Super Sport 300+. Δεν αποκλείεται να μιλάμε για τη Chiron Superleggera, η οποία σύμφωνα με παρελθοντικές αναφορές θα αποτελεί μία ακόμα πιο ελαφριά έκδοση της Chiron.
 
Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, ωστόσο κατά το παρελθόν είχε ειπωθεί με τη μορφή φημολογίας πως η Chiron Superleggera είχε κάνει την εμφάνισή της στη Νότιο Αφρική όπου και περνούσε συγκεκριμένα τεστ αντοχής!
 
Δείτε σε πλήρη έκταση το βίντεο πατώντας στο «View Profile»
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL