• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε νεότερα δημοσιεύματα η Toyota φέρεται να σχεδιάζει τη νέα Supra, η οποία θα βασιστεί πιθανότατα στο εικονιζόμενο FT-1 concept.

Η νέα Toyota Supra αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2016 και θα κοστίζει πάνω από 80.000 ευρώ περίπου (εικόνα concept FT-1).

H νέα Supra θα είναι και αυτή, όπως η παλιά γενιά, πισωκίνητη (εικόνα concept FT-1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα Supra θα τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο, αποτελούμενο από έναν V6 turbo 2,5 λτ. και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά θα αποδίδουν 408+ ίππους (εικόνα concept FT-1).

Είναι το νέο FT-1 concept η νέα Toyota Supra;

9.215 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/2/2014

Επίσημα, η Toyota δεν επιβεβαιώνει ότι το FT-1 concept θα είναι η νέα Supra, όμως οι φήμες θέλουν το πρωτότυπο να… γίνεται μοντέλο παραγωγής μέσα στο 2016 με υβριδικό σύνολο συνδυαστικής απόδοσης 408 ίππων!

 
Μετά την παρουσίαση του concept FT-1 στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, η ιαπωνική εταιρεία είχε δηλώσει πως πρόκειται μόνο για ένα πρωτότυπο, χωρίς κάποιο πλάνο παραγωγής του, παρά μόνο την «εικονική» συμμετοχή του στο videogame Gran Turismo 6. Τώρα λοιπόν, σε νεότερα δημοσιεύματα η Toyota φέρεται να σχεδιάζει τη νέα Supra, η οποία θα βασιστεί πιθανότατα στο εν λόγω concept.

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες τονίζουν πως το FT-1 θα μπορούσε να περάσει τη γραμμή παραγωγής κάποια στιγμή μέσα στο 2016 και να τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύνολο, αποτελούμενο από έναν V6 turbo κινητήρα εσωτερικής καύσης 2,5 λτ. και έναν ηλεκτροκινητήρα, οι οποίοι συνδυαστικά θα αποδίδουν περί τα 408 «άλογα».

Επιπλέον, οι φήμες κάνουν λόγο για τη νέα Supra, η οποία θα είναι πισωκίνητη -όπως και η παλιά γενιά- και όταν θα λανσαριστεί θα κοστίζει πάνω από 80.000 ευρώ περίπου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Toyota φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα άλλο πιο «οικονομικό» σπορ αυτοκίνητο, που θα τοποθετηθεί κάτω από το GT-86 στην γκάμα των μοντέλων της και πιθανότατα θα προέλθει σε συνεργασία με την BMW (γι αυτό άλλωστε θα έχει χαμηλά κόστη παραγωγής). Επιπρόσθετα, το εν λόγω σπορ θα φέρει 1.500άρη βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα. 

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ