Η ισχύς του μοντέλου πηγάζει από ένα biturbo V8 3,8 λτ. μοτέρ.

Η οροφή είναι σε Dark Palladium γκρι.

Eμείς πάντως θα την κρατούσαμε για τον εαυτό μας και μόνο.

Έκανε δώρο μια 570S Spider

1.930 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Μια ειδικά κατασκευασμένη McLaren 570S Spider θα λάβει μια τυχερή από τον αγαπημένο της για την ημέρα του Αγιου Βαλεντίνου...

Λόγω του Αγιου Βαλεντίνου κάποιοι παίρνουν δώρα, κάποιοι άλλοι σοκολατάκια, ωστόσο ένας μάλλον ιδιαίτερα εύρωστος κύριος είναι έτοιμος να δώσει στην αγαπημένη του μια ειδικά κατασκευασμένη ΜcLaren 570S Spider.

Την παραγγελία αυτή την δημοσιοποίησε η ίδια η βρετανική μάρκα και, όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε «παθιάρικο» Vermillion Red  χρώμα ενώ συνδυάζεται και με ίδιου χρώματος δαγκάνες φρένων αλλά και Pirelli P Zero ελαστικά. Το κόκκινο χρώμα έχει έντονη παρουσία και στο εσωτερικό, όπου είναι έντονος ο συνδυασμός του χρώματος Apex Red με Jet Black Νappa δέρμα αλλά και φινίρισμα από Carbon Black δέρμα Alcantara.
 
Βέβαια, το μοντέλο λαμβάνει και κάποια άλλα μέρη που ευτυχώς δεν είναι και αυτά σε κόκκινο χρώμα. Η οροφή είναι σε Dark Palladium γκρι, ενώ υπάρχουν και μια σειρά από αεροδυναμικά μέρη, όπως ο μπροστινός και πίσω προφυλακτήρας, το σπόιλερ κ.α

Η ισχύς του μοντέλου πηγάζει από ένα biturbo V8 3,8 λτ. μοτέρ που μπορεί και επιταχύνει την ΜcLaren μέχρι τα 96 χλμ./ώρα σε μόνο 3,1 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 315 χλμ./ώρα.

Ας ελπίσουμε η σύντροφος του να έχει και αυτή κάτι όμορφο να δώσει στον αγαπημένο της, αν πραγματικά αυτός της κάνει δώρο αυτή την 570S Spider… Eμείς πάντως θα την κρατούσαμε για τον εαυτό μας και μόνο.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen