Στις 10-12 Μαΐου στην πασίγνωστη πίστα της Laguna Seca θα λάβει χώρα η διοργάνωση Ferrari Racing Days.

Εκδήλωση Ferrari Racing Days στην Laguna Seca

1.329 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2019)

Kάτι μοναδικό για τους καλύτερους πελάτες της ετοιμάζει η Ferrari στα μέσα Μαΐου στην πίστα της Laguna Seca. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.

Στις 10-12 Μαΐου στην πασίγνωστη πίστα της Laguna Seca θα λάβει χώρα η διοργάνωση Ferrari Racing Days, όπως ανακοίνωσε η ιταλική φίρμα.

Στο τριήμερο αυτό, οι ιδιοκτήτες μονοθεσίων F1 θα μπορέσουν να τρέξουν στην συγκεκριμένη πίστα, ενώ η μάρκα ετοιμάζει και έναν αγώνα που θα μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά Ferrari 488.
 
Tην ευκαιρία να βάλουν τα αυτοκίνητά τους στην πίστα θα έχουν και οι πελάτες της Ferrari που συμμετέχουν στο ΧΧ Program και έχουν στην κατοχή τους κάποια από τα πιο μοναδικά μοντέλα Ferrari στον κόσμο. Πρόκειται για την FXX που βασιζόταν πάνω στην Enzo και λανσαρίστηκε το 2005 πριν σταματηθεί η παραγωγή της το 2007, η πιστάδικη έκδοση της 599 GTB ή αλλιώς  γνωστή κάτω από την ονομασία 599ΧΧ και οι FXX K και FXX K Evo.
.
¶δεια να οδηγήσουν στην Laguna Seca θα έχουν μόνο οι πελάτες και οι επαγγελματίες  οδηγοί της Ferrari που θα βρεθούν εκεί, αλλά όποιος θέλει, θα μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση από τις εξέδρες εντελώς δωρεάν.
 

SPRING SEAT
NISSAN