H VW δέχεται παραγγελίες για το πρώτο μοντέλο της οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων της που είναι το ID.3 hatchback.

Εκεί στοχεύει η VW για τα ηλεκτρικά της

1.436 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Ένα πλήθος από ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen θα εισέλθουν στην αγορά τα επόμενα χρόνια και σύμφωνα με τον κατασκευαστή αυτοκινήτων, ελπίζει να προσελκύσει μία συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστών από αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο χωρίς εκπομπές ρύπων.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο επικεφαλής μάρκετινγκ της VW, Jochen Sengpiehl, η εταιρεία στοχεύει αρχικά μέσω των μοντέλων της να προσελκύσει αυτούς που επιθυμούν να πάρουν για πρώτη φορά ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς υποστηρίζει πως αν καταφέρει να ικανοποιήσει το κοινό αυτό, τότε στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι.
 
Σύμφωνα με τον Sengpiehl, οι άνθρωποι που σκέφτονται να προβούν για πρώτη φορά στην αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι στην πλειοψηφία τους ηλικιακά νεότεροι από αυτούς που στρέφονται στην αγορά αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης. ¶λλα χαρακτηριστικά που τους διέπουν είναι το γεγονός πως αμείβονται αρκετά καλά από τις εργασίες τους και πολλοί από αυτούς έχουν εργασιακούς δεσμούς με startup εταιρείες, ενώ παράλληλα είναι μορφωμένοι.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστών, σύμφωνα πάντα με τον  Jochen Sengpiehl εντοπίστηκε μέσω ανάλυσης κοινωνικών δημογραφικών και ψυχογραφικών στοιχείων.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως ήδη η VW δέχεται παραγγελίες για το πρώτο μοντέλο της οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων της που είναι το ID.3 hatchback, το οποίο θα δούμε από κοντά για πρώτη φορά στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

test center
fiat