• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο ντεμπούτο της νέας C-Class θα συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Εκεί θα ντεμπουτάρει η νέα Mercedes C-Class

3.260 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/10/2019

Περιμένουμε υπομονετικά τη Mercedes να παρουσιάσει την ολοκαίνουργια ναυαρχίδα της, την S-Class, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας δεν συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στην επόμενη C-Class.


Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν σε ξένα μέσα ενημέρωσης το ντεμπούτο της νέας C-Class θα συμβεί σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα καθώς η Mercedes φέρεται να σχεδιάζει να αποκαλύψει το premium sedan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα συμβεί στις 29 Σεπτεμβρίου του 2020 κατά την πρώτη ημέρα Τύπου της γαλλικής έκθεσης. Φυσικά το μοντέλο είναι αρκετά πιθανό να έχει αποκαλυφθεί στο διαδίκτυο λίγες εβδομάδες νωρίτερα.
 
Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα C-Class είναι πολύ πιθανό να συμπεριλάβει στη γκάμα της μία έκδοση All-Terrain που ανταγωνίζεται το Audi A4 Allroad. Τώρα σε ότι αφορά τον τομέα της τεχνολογίας πρέπει να περιμένουμε ότι θα λάβει κάποια χαρακτηριστικά που θα έχουμε δει στην S-Class, ενώ τα μηχανικά σύνολα θα αποτελούνται μεταξύ άλλων από κινητήρες βενζίνης, ενώ παρούσα θα είναι και μία plug-in υβριδική έκδοση, αλλά και πιθανότατα μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
 
Η καινούργια C-Class θα είναι ελαφρύτερη από την υπάρχουσα, χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου, ενώ μεγαλύτερος θα είναι και ο βαθμός ακαμψίας. Από κει και μετά επιστρέφοντας στα δανεικά από την S-Class χαρακτηριστικά, μια μεγάλη οθόνη αφής στο εσωτερικό, αλλά και ένα αυτόνομο σύστημα οδήγησης τρίτου επιπέδου θα είναι υπαρκτά και στην μικρότερη C-Class.
 
Τέλος, μετά τα ντεμπούτο της σεντάν C-Class, αλλά και της βάγκον που θα ακολουθήσει, αναμένονται τα κουπέ και κάμπριο, ενώ τελευταίο θα φτάσει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που το περιμένουμε κάποια στιγμή εντός του 2020.

3 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CL

Tags: MERCEDES CL