Έκπληξη από τη Sony με το νέο 7θέσιο Vision-S 02
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκπληξη από τη Sony με το νέο 7θέσιο Vision-S 02

7.217 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

Το νέο της αυτοκίνητο παρουσίασε η γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών, Sony, συστήνοντας στο κοινό το Vision-S 02, ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV!

Νέο μοντέλο από την Sony

Η Sony συμμετέχει στην έκθεση CES 2022 στο Λας Βέγκας παρουσιάζοντας μία σειρά από πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία εκτίνονται από τηλεοράσεις OLED και εξαρτήματα εικονικής πραγματικότητας έως και αυτοκίνητα. Ναι, σωστά έχετε διαβάσει, αφού η εταιρεία παρουσίασε επίσημα το νέο της ηλεκτρικό πρωτότυπο με την ονομασία, Vision-S 02.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

7θέσιο με μεταξόνιο άνω των 3 μέτρων

Το Vision-S 02 έρχεται ως συνέχεια του Vision-S 01 που παρουσιάστηκε στην ίδια έκθεση το 2020, ωστόσο έχει τη μορφή ενός SUV εν αντιθέσει με το πρώτο αυτοκίνητο που είχε σεντάν αμάξωμα. Ουσιαστικά το Vision-S 02 μοιάζει με μια ψηλότερη έκδοση του Vision-S 01 έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και 7 άτομα. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις του να πούμε πως αυτές μετριούνται σε 4,9 μέτρα μήκος, 1,93 μέτρα πλάτος, 1,65 μέτρα ύψος και μεταξόνιο που εκτείνεται στα 3,03 μέτρα. Το Vision-S 02 πατάει σε τροχούς 20 ιντσών και ζυγίζει 2.480 κιλά.

Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ

Το νέο αυτοκίνητο της Sony διατίθεται με τετρακίνηση, όντας εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με τον καθένα να παράγει 272 ίππους. Οι αριθμοί επιτάχυνσης δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο η μάρκα μιλώντας για την ανάρτηση του Vision-S 02 είπε πως χρησιμοποιεί την αερανάρτηση που είδαμε και στο Vision-S 01, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα ομοιότητα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων από τις πολλές που υπάρχουν. Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
NISSAN