Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια και αυτοκίνητα!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια και αυτοκίνητα!

1.779 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2022)

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπραξαν 26 διαρρήξεις οικιών και κλοπές οχημάτων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν!

Τέσσερις οι συλληφθέντες

Στην εξάρθρωση τετραμελούς εγκληματικής οργάνωσης προχώρησε η ελληνική αστυνομία, όταν στο πλαίσιο έρευνας διακρίβωσαν τη δράση των μελών της που αφορά σε διαρρήξεις οικιών καθώς και κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας. Πρόκειται για αλλοδαπούς άντρες ηλικίας 33, 31, 30 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για συμμορία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπών τελεσθείσες και σε απόπειρα, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έμπαιναν σε σπίτια και έφευγαν με τα κλειδιά των οχημάτων

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες τουλάχιστον από τις 25 Φεβρουαρίου 2022, ενώθηκαν και δρούσαν ως εγκληματική οργάνωση. Κατά τη διάρκεια της δράσης τους χρησιμοποιούσαν ως κύριο μέσο προσέγγισης Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 31χρονου με το οποίο προσέγγιζαν, μεταμεσονύκτιες ώρες, κυρίως μονοκατοικίες στις αυλές των οποίων υπήρχαν σταθμευμένα τα οχήματα των ιδιοκτητών. Αφού λοιπόν παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες των οικιών στη συνέχεια έμπαιναν στο σπίτι και λίγο αργότερα έβγαιναν από αυτό με χρηματικά ποσά, κοσμήματα και τα κλειδιά των σταθμευμένων οχημάτων.

26 διαρρήξεις σπιτιών, 9 κλεμμένα αυτοκίνητα

Δρώντας στις ευρύτερες περιοχές Ωραιοκάστρου, Θέρμης και Θερμαϊκού του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Πιερίας διέπραξαν 26 διαρρήξεις οικιών κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν εννέα οχήματα, (εκ των οποίων τα οκτώ βρέθηκαν και επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες) και δύο απόπειρες κλοπής οχημάτων με την λεία τους να ανέρχεται στο ποσό των 68.000 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
NISSAN