Εξάτροχο ηλεκτρικό GT με 2.400 ίππους ετοιμάζει η Hennessey
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξάτροχο ηλεκτρικό GT με 2.400 ίππους ετοιμάζει η Hennessey

1.788 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2021)

Η Hennessey ανακοίνωσε πως θα κατασκευάσει ένα εξάτροχο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο με 2.400 άλογα, το οποίο και χαρακτήρισε ως κάτι «εντελώς έξω από αυτόν τον κόσμο»!!!

Είναι από άλλο πλανήτη το «Deep Space» λέει η Hennessey 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω σε ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο εργάζεται η Hennessey. Το όνομά του είναι «Deep Space», θα έχει θέσεις για τέσσερις επιβάτες, έξι τροχούς και θα τρέχει με περίπου 2.400 ηλεκτρικούς ίππους. Όλα αυτά την ίδια ώρα που η εταιρεία ετοιμάζεται μέσω του Venom F5 να κάνει δικό της το ρεκόρ ταχύτητας για μοντέλο παραγωγής!
 

Τέσσερις επιβάτες σε διάταξη 1+2+1

Πολλά στοιχεία για το νέο «Hyper-GT» της Hennessey δεν έχουμε στη διάθεσή μας, ωστόσο ακόμα και αυτά που δημοσίευσε η εταιρεία αρκούν για να μας τραβήξουν την προσοχή. Το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο με τον κουπέ σχεδιασμό θα έχει πόρτες που θα ανοίγουν μιμούμενες το άνοιγμα των φτερών των γλάρων. Παρά τις επιδόσεις του, η εταιρεία είπε πως έχει σχεδιαστεί και με γνώμονα την μεγαλύτερη πρακτικότητα για τους τέσσερις επιβάτες που θα κάθονται στο εσωτερικό σε διάταξη 1+2+1.
 

Μεγάλες ανέσεις στο πίσω κάθισμα 

Μάλιστα ο επιβάτης που θα καθίσει στο τελευταίο κάθισμα θα απολαύσει, σύμφωνα πάντα με την Hennessey, ακόμα μεγαλύτερες ανέσεις από τους άλλους τρεις, με το επίπεδο να φτάνει στα πρότυπα των μεγάλων πολυτελών σεντάν. Μάλιστα το τελευταίο κάθισμα θα είναι σε θέση να ξαπλώνει εντελώς!
 

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ ανά τροχό για περίπου 2.400 άλογα

Αναφορικά με το σύστημα κίνησης, όπως προαναφέραμε αυτό θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, άρα χωρίς ρύπους. Η Hennessey είπε πως κάθε ένας από τους συνολικά έξι τροχούς θα διαθέτει το δικό του ηλεκτρικό μοτέρ, με την συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 2.400 άλογα.  Τέλος, το αμάξωμα αλλά και το πλαίσιο θα είναι καμωμένα εξολοκλήρου από ίνες άνθρακα για να παραμείνει το βάρος σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλό επίπεδο γίνεται.
 

Μόνο 105 μοντέλα με τιμή πάνω από 2,6 εκατ. ευρώ 

Το «Deep Space» θα μπει στην παραγωγή από το 2026, όταν και προσδιορίζεται πως θα έχει ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του τελευταίου Venom F5. Μόνο 105 μονάδες θα κατασκευαστούν με το κόστος απόκτησης να ορίζεται στα 3 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 2.649.000 ευρώ!  

Τι είναι πάλι τούτο;
-Έξι τροχούς με ισάριθμα ηλεκτρικά μοτέρ θα έχει το Deep Space της Hennessey.
-2.400 ίππους περίπου.
-4 επιβάτες σε διάταξη 1+2+1 με το πίσω κάθισμα να ξαπλώνει εντελώς για... τέρμα άνεση!
-Μόνο 105 μοντέλα με τιμή πάνω από 2,6 εκατ. ευρώ.
-Στην παραγωγή από το 2026.
Λέτε να ξεπουλήσει και αυτό όπως το Venom F5 ή θα τους μείνει αμανάτι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN