Εξερράγη Porsche Taycan

2.125 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2020)

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από το περιστατικό αυτό που συνέβη τις προηγούμενες μέρες.


Στις φλόγες τυλίχθηκε μια ηλεκτρική Porsche Taycan προχθές στην Φλόριντα των ΗΠΑ με αποτέλεσμα αφενός το ίδιο το αυτοκίνητο να γίνει αποκαΐδια χωρίς καμία υπερβολή και αφετέρου να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στο γκαράζ του σπιτιού στο οποίο ήταν παρκαρισμένο.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι συνέβη δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες που αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής. Ακόμα, οι κάτοικοι φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους μια σειρά από video από το συμβάν αλλά αρνούνται να τα δημοσιοποιήσουν για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Οι ίδιοι λένε μάλιστα πως η Taycan εξερράγη.

Η Porsche επιβεβαίωσε το γεγονός και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός. Η αιτία ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή αφού πρώτα πρέπει να γίνει σχετική έρευνα. Αυτό είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό που σχετίζεται με την Porsche Taycan, ωστόσο οι ειδικοί ανησυχούν γιατί η Porsche άρχισε πρόσφατα τις παραδόσεις των μοντέλων αυτών στους νέους τους ιδιοκτήτες.
 

Toyota
moto