Στην εικόνα βλέπετε το Jeep Renegade.

Εξετάζει νέο μοντέλο η Jeep

3.089 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2018)

Αρκετές πιθανότητες να κατασκευάσει ένα νέο μικρότερο από το Renegade, SUV μοντέλο έχει η Jeep, τα πλάνα της οποίας θα αποκαλυφθούν σε λίγους μήνες.

Η Jeep σχεδιάζει να ανακοινώσει το επόμενο πενταετές σχέδιό της την 1η Ιουνίου,  στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης του FCA group που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το πλάνο των υπόλοιπων εταιριών του ομίλου, όπως οι Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Maserati και Ram.
 
Μέσα στα σχέδια της μάρκας βρίσκεται και ένα νέο μικρό μοντέλο, το οποίο όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, αν λάβει την απαραίτητη έγκριση για να κατασκευαστεί, τότε στη γκάμα της φίρμας θα τοποθετηθεί κάτω από το σημερινό Renegade.
«Ένα μικρότερο αυτοκίνητο από το Renegade είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς και εξετάζουμε ενεργά το έργο», δήλωσε ο CEO της Jeep Mike Manley και συνέχισε αναφορικά με τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς που ευνοούν τα SUV σε ορισμένες περιοχές λέγοντας «Έχουμε δει τη γενική τάση στην Ευρώπη προς τα μικρότερα SUV και θα μπορούσε να υπάρξει και μια τέτοια αγορά στη Λατινική Αμερική».
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο το «μικρό» μοντέλο της Jeep αν πάρει το «πράσινο» φως για την κατασκευή του πιθανότητα να βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα του Fiat Panda της επόμενης γενιάς ακολουθώντας το παράδειγμα του Renegade που μοιράζεται την πλατφόρμα του με το Fiat 500X.
 
Τέλος την 1η Ιουνίου είναι πολύ πιθανό ο CEO του FCA group Sergio Marchionne να ανακοινώσει και το όνομα του διαδόχου του, καθώς πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του έτους.  

Mercedes
moto