Εκσφενδονίστηκε κινητήρας ΙΧ από τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου

Εκσφενδονίστηκε κινητήρας ΙΧ από τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου

2.684 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2022)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αθηνών- Σουνίου, με τον κινητήρα ενός εκ των εμπλεκομένων αυτοκινήτων να εκσφενδονίζεται πολλά μέτρα μακριά!

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών - Σουνίου

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα την Τρίτη (1/11), στην Αθηνών - Σουνίου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας. Όπως φαίνεται η σύγκρουση που έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο οχήματα ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο κινητήρας από το μαύρο Ford Fiesta να βρεθεί πολλά μετρά μακριά από το σημείο που κατέληξε το ΙΧ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Παγίδα» το σημείο του ατυχήματος

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν, στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος στενεύει, καθώς οι λωρίδες από δύο γίνονται μία, με αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές σε ατυχήματα. Το ευχάριστο στο όλο περιστατικό είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί μεταξύ των επιβαινόντων των δύο οχημάτων.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ η Αθηνών-Σουνίου

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου είναι ένας από τους δρόμους στους οποίους έχουν επικεντρωθεί οι έλεγχοι της τροχαίας με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε ατυχήματα. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 24 έως 30 Οκτωβρίου 2022 διενεργήθηκαν συνολικά 521 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 257 παραβάσεις.

Προσοχή στους δρόμους!!!
- Τροχαίο σοκ στην Αθηνών - Σουνίου.
- «Παγίδα» το σημείο του ατυχήματος.
- Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ η Αθηνών-Σουνίου.
Τι ευθύνεται για τροχαία στην Ελλάδα, το κακό οδικό δίκτυο ή η συμπεριφορά των οδηγών;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto