3 φωτογραφίες »

To Jeep Gladiator Wayout concept.

Έξι νέα ονόματα κατοχύρωσε το FCA Group

1.948 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)

Η Fiat-Chrysler κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για να κατοχυρώσει την χρήση έξι νέων ονομάτων. Για ποια χρήση τα θέλει όμως;

Στην κατοχύρωση μιας σειράς ονομάτων προχώρησε ο όμιλος Fiat-Chrysler στις 6 Μαρτίου σύμφωνα με όσα έφερε στην δημοσιότητα το forum Wagonnersfans, ωστόσο μερικά από αυτά τραβούν το ενδιαφέρον αφού είναι ιδιαίτερα παράξενα.

Τα νέα ονόματα που κατοχύρωσε το FCA Group φαίνεται πως είναι τα Αpache, Tomahawk, Farout, Top Dog, Shocker και Orangle Peelz με κάποια από αυτά να απαντώνται σε διάφορα σημεία μέσα στην ιστορία των εταιρειών της φίρμας.

Για παράδειγμα το όνομα Apache είναι συνδεδεμένο με την Jeep ενώ το Τοmahawk κόσμησε το «τρελό» concept μοτοσυκλέτας της Dodge που εφοδιαζόταν με έναν V10 κινητήρα από την Viper. Tέλος, το Farout θυμίσει την ονομασία Wayout που χρησιμοποιήθηκε από την Jeep για ένα από τα Easter Safari concept που αποκάλυψε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Πάσχα, η Jeep θα συμμετάσχει σε μια ξεχωριστή περιπέτεια στο Moab της Γιούτα για ακόμη μια χρονιά. Πέρυσι συμμετείχε με έξι concept αυτοκίνητα και ίσως δεν είναι σύμπτωση πως τα νέα ονόματα που κατοχυρώθηκαν είναι και αυτά έξι σε αριθμό. Τα πρώτα teaser για το ξεχωριστό αυτό event έρχονται στο φως συνήθως στα τέλη Μαρτίου. Τότε πιθανόν να λάβουμε κάποιες απαντήσεις.
 

Mercedes
skoda