Έμεινες από βενζίνη; Κάντο όπως ο Πανταζής!

3.482 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2022)

Με ένα μπιτόνι βενζίνη στο χέρι εμφανίστηκε σε βίντεο ο Λευτέρης Πανταζής, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη του, Κόνι Μεταξά, που έμεινε από καύσιμο. Όπως είναι φυσικό το βίντεο έγινε viral!

Έγινε viral το βίντεο

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή και την κόρη του, Κόνι Μεταξά έχει γίνει viral, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας παράλληλα πλήθος σχολίων!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Άμεση η επέμβαση του «ΛεΠα» με μία Mercedes C-Class Coupe

Όπως φαίνεται η Κόνι Μεταξά έμεινε από βενζίνη στη μέση του δρόμου, επιστρέφοντας από το γυμναστήριο. Έτσι κάλεσε τον πατέρα της για να της δώσει χείρα βοηθείας. Λίγα λεπτά αργότερα ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε με μία Mercedes C-Class Coupe, στο πορτμπαγκάζ της οποίας είχε φορτώσει ένα μπιτόνι με λίγα λίτρα βενζίνη.

Με τα κατάλληλα εξαρτήματα ο γνωστός τραγουδιστής

Μάλιστα ο «ΛεΠα» είχε φροντίσει να έχει μαζί του το κατάλληλο για την περίσταση μπιτόνι, αλλά και το απαιτούμενο ευλύγιστο «λαιμό» για να μπορέσει με άνεση να αδειάσει τη βενζίνη στο ντεπόζιτο. Η «μετάγγιση» ήταν επιτυχημένη και έτσι ο καθένας τράβηξε το δρόμο του!

«ΛεΠα» αμέσου δράσεως!
-Βίντεο με τον Λευτέρη Πανταζή να πηγαίνει βενζίνη στην κόρη του, Κόνι Μεταξά που έμεινε από καύσιμο έγινε viral.
-Με τα κατάλληλα εξαρτήματα έφτασε στο σημείο ο γνωστός τραγουδιστής.
Λες να το είχε ξανακάνει στο παρελθόν ή τον συμβούλευσαν οι άνθρωποι του βενζινάδικου να πάρει σωστό μπιτόνι και «λαιμό»;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »