• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι σχεδιαστές της Honda εμπνεύστηκαν από το υβριδικό NSX.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κουστούμι για εξωλέμβιες, που μπορεί να μπει σε μια πληθώρα μηχανών Honda.

Προς το παρόν, η Honda δεν σχεδιάζει να εφαρμόσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει.

Ένα Honda NSX θαλάσσης

Διαβάστηκε από 2963 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2017

Η Honda παρουσίασε ένα concept μιας εξωλέμβιας μηχανής, επηρεασμένο από το υβριδικό NSX. Το αποτέλεσμα απλά απίστευτο.

 
Από τη Mercedes-AMG στην Lexus και την Aston Martin, πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν προωθήσει τα θαλάσσια τμήματά τους με ιδέες και σχέδια από τα αυτοκίνητά τους.

Η Honda, Που έχει ξεχωριστό θαλάσσιο τμήμα από το 1964, δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Στην περίπτωσή της, αντί να σχεδιάσει κάποιο γιότ, παρουσίασε ένα concept μιας εξωλέμβιας μηχανής, επηρεασμένο από το υβριδικό NSX.
 
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κουστούμι για εξωλέμβιες, που μπορεί να μπει σε μια πληθώρα μηχανών Honda. Αυτό που ζητήθηκε από τους σχεδιαστές ήταν να εμπνευστούν για κάτι τέτοιο με βάση αυτοκίνητα της εταιρείας. Ιδανική έμπνευση αποτελούσε το NSX.

Βαμμένη σε μια όμορφη απόχρωση μπλε πέρλα και με πολλά στιλιστικά στοιχεία από το NSX, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο.
Η ψηλότερη από το συνηθισμένο εξωλέμβια θα κάνει την πρεμιέρα της στο «Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι» του Maiami, μαζί με τις ανανεωμένες μηχανές της εταιρείας.

Προς το παρόν, η Honda δεν σχεδιάζει να εφαρμόσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο για τις μηχανές παραγωγής του, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει αν υπάρχει ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.