Το νέο Honda Civic Coupe aLL STaR Performance / Tjin Edition όπως ονομάζεται το φτιαγμένο αυτό Civic, ήταν το δεύτερο βελτιωμένο κουπέ Civic που παρουσιάστηκε στη SEMA από τη Honda, μετά το Civic Coupe της MAD Industries.

Στην σπορ εμφάνιση του Civic Coupe συμβάλει και η νέα ανάρτηση, μαζί με αναβαθμισμένα φρένα και τροχούς.

Το εσωτερικό αποκτά ένα νέο δερμάτινο σαλόνι με γκρι σουέντ, αλλά και κίτρινες σπορ ραφές.

Ένα βελτιωμένο Honda Civic Coupe

6.659 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2016

Η Honda παρουσίασε στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας μια βελτιωμένη έκδοση του Civic Coupe, θέλοντας να δείξει τις δυνατότητες βελτίωσης του μικρομεσαίου κουπέ της.

 
Πιο επιθετική εμφάνιση για το βελτιωμένο Honda Civic Coupe που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στο Λας Βέγκας. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά λόγω του «χτυπητού» κίτρινου χρώματος του αμαξώματός του, το οποίο συνδυάζεται με ένα νέο μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές και έναν πιο σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα.
 
Στο εσωτερικό, η Honda προτίμησε να τονίσει τα επίπεδα πολυτέλειας του αυτοκινήτου και έτσι, το νέο Civic Coupe aLL STaR Performance / Tjin Edition αποκτά ένα πιο πολυτελές σαλόνι της Katzkin με μαύρο δέρμα, γκρι σουέντ, αλλά και κίτρινες ραφές, που ταιριάζουν με το χρώμα του αμαξώματος. Παράλληλα, υπάρχει ένα σετ σφυρήλατων ζαντών Rotiform OZT με ελαστικά Falken FK450, αλλά και κυρίως, μια ημι-αγωνιστική ρυθμιζόμενη ανάρτηση BC Racing BR Series, που επιφέρει το απαραίτητο χαμήλωμα. Βελτιωμένα είναι και τα φρένα με νέο κιτ με 6πίστονες δαγκάνες της Baer.