Νέες εικόνες της επερχόμενης Porsche 911 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο πίσω μέρος φαίνεται να υιοθετείται μια πιο απλή και συμπαγής σχεδίαση.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό από προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις έχουμε δει πως ένα αναλογικό ταχύμετρο θα συνεχίσει να είναι μέρος του εξοπλισμού της καμπίνας.

Στο κομμάτι των κινητήρων οι πληροφορίες εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο.

Εντοπίστηκε σε δοκιμές η νέα Porsche 911

2.396 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2018)

Νέες εικόνες της επερχόμενης Porsche 911 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες παρουσιάζουν το μοντέλο χωρίς καμουφλάζ.

Η νέα Porsche 911 αναμένεται να φτάσει σε περίπου ένα μήνα, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει να απασχολεί.
 
Ως αποτέλεσμα έχουμε τις νέες εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητα που δείχνουν τη νέα γενιά του μοντέλου να παρουσιάζει ένα μπροστινό προφυλακτήρα αλλά και μία νέα διάταξη στην ενιαία γρίλια, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την τελευταία Cayenne. Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε πως στο πλαϊνό μέρος δεν έχει υπάρξει κάποια διαφορά, ωστόσο στο πίσω μέρος φαίνεται να υιοθετείται μια πιο απλή και συμπαγής σχεδίαση. Βέβαια τα δύο στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η λεπτή LED λωρίδα που έχει τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων αλλά και η «παραδοσιακή» γρίλια που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του κινητήρα.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό από προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις έχουμε δει πως ένα αναλογικό ταχύμετρο θα συνεχίσει να είναι μέρος του εξοπλισμού της καμπίνας, ενώ μια μεγαλύτερη οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας έχει εγκατασταθεί από τους σχεδιαστές.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων οι πληροφορίες εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο, ωστόσο η Porsche σκοπεύει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες για τις Carrera και Carrera S. Να σημειωθεί πως η φίρμα αναμένεται να προσφέρει μία ευρεία γκάμα εκδόσεων της νέας 911 όπως τις GTS, GT2 και GT3, ωστόσο το πιο σημαντικό νέο είναι η ύπαρξη μίας υβριδικής έκδοσης που πρέπει να θεωρείται σίγουρη.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το ντεμπούτο της νέας 911 θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.   

Mercedes
skoda