Μια εντυπωσιακή Ferrari Enzo εντοπίστηκε στους δρόμους του Παρισιού.

H παραγωγή του μοντέλου σταμάτησε το 2004.

Εντυπωσιακή Ferrari Enzo σαν καινούργια

2.530 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Μια εντυπωσιακή Ferrari Enzo εντοπίστηκε στους δρόμους του Παρισιού, συγκεντρώνοντας όπως άλλωστε είναι φυσικό την προσοχή των περαστικών που έτυχε να περνούν από το σημείο.

Παρόλο που η παραγωγή του μοντέλου σταμάτησε το 2004, η συγκεκριμένη Ferrari φαίνεται πως έχει διατηρηθεί άψογα στο πέρασμα των ετών, με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα να δίνει την εντύπωση πως μόλις έχει βγει από το εργοστάσιο.
 
Αν και η πιο μικρή (σε ηλικία) Ferrari Enzo είναι 13 ετών, το ιταλικό supercar πωλείται σήμερα για περίπου 1.700.000 ευρώ, έχοντας ένα αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ έχει ενσωματωμένο ένα κιβώτιο ταχυτήτων από τη F1, το οποίο συνδέεται με τον V12 κινητήρα 6.0 λίτρων.
Η επιτάχυνση της Enzo από τα 0 στα 96 χιλιόμετρα ανά ώρα γίνεται σε 3 δευτερόλεπτα, κάτι το οποίο συμβαίνει χάρη στους 660 ίππους και τα 657 Nm ροπής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Ferrari στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα 50 πιο άσχημα αυτοκίνητα των τελευταίων 50 χρόνων, ωστόσο μάλλον αυτοί που είχαν κάνει εκείνη την αναφορά μάλλον τώρα θα το έχουν μετανιώσει.
 
Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει η Enzo ;  

Toyota
test center