Εορταστική Mercedes G 63 για τα 55 χρόνια AMG
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εορταστική Mercedes G 63 για τα 55 χρόνια AMG

3.167 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2022)

Το τμήμα AMG της Mercedes συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μία νέα έκδοση για την G 63, διαθέσιμη μόνο για την Ευρώπη!

Γιορτάζει το τμήμα AMG της Mercedes

Τη νέα Mercedes-AMG G 63 Edition 55 αποκάλυψε η γερμανική φίρμα που έρχεται ως το αποτέλεσμα των εορτασμών για τα 55 χρόνια παρουσίας που συμπληρώνει το τμήμα επιδόσεων της Mercedes, AMG.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση

Όντας προς το παρών διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Ευρώπης, η νέα Mercedes-AMG G 63 Edition 55, αυξάνει την τιμή της κατά 17.850 ευρώ από την G 63, η οποία στην Ελλάδα κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 297.500 ευρώ. Η νέα εορταστική έκδοση του πολυτελούς και πανίσχυρου SUV είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα, διαθέτει επιπλέον στιλιστικά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν από την G 63, ενώ πατάει σε τροχούς 22 ιντσών. Τα πακέτα AMG Night I και II, τα οποία περιλαμβάνουν γυαλιστερή μαύρη επένδυση σε μέρη όπως η μάσκα, τα φλας, τα φωτιστικά σώματα, αλλά και μία ασημί τάπα για το ντεπόζιτο που φέρει το όνομα AMG, αποτελούν επίσης μέρος του εξωτερικού πακέτου.  

Εσωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι

Το εσωτερικό είναι επενδυμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με κόκκινα φωτιζόμενα γράμματα AMG, μαύρα πατάκια AMG με κόκκινες ραφές και το λογότυπο «Edition 55» αλλά και ένα τιμόνι καλυμμένο με μικροΐνες. Τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα nappa και λεπτομέρειες από ανθρακόνημα ολοκληρώνουν την εμφάνιση της καμπίνας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda