Eπεκτείνει τις εγγυήσεις 1,2 εκατ. oχημάτων η Hyundai

4.605 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2020)

H νοτιοκορεάτικη μάρκα ανακοινώνει πως οι εγγυήσεις που έληξαν τον Μάρτιο ή πρόκειται να λήξουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες, θα επεκταθούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


H Hyundai με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως θα επεκτείνει τις εγγυήσεις περισσότερων από 1.200.000 αυτοκινήτων παγκοσμίως για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες που μπορεί θα χρειαστεί να επισκευάσουν ή να κάνουν service το όχημά τους κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Στις ΗΠΑ συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει πως οι ιδιοκτήτες που έχουν εγγύηση 5 ετών/ 100.000 χιλιομέτρων ή 10 ετών/160.000 χιλιομέτρων που έληξε τον Μάρτιο ή πρόκειται να λήξει μέχρι τον Ιούνιο, θα λάβουν δωρεάν επέκταση μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το ίδιο πλάνο θα ακολουθήσει η Hyundai και σε 175 ακόμα χώρες.
​​​​​​
Ο Wonhong Cho, επικεφαλής του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Hyundai δήλωσε: «Kαταλαβαίνουμε πως πολλοί πελάτες μας μπορεί να έχουν περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση σε συνεργεία αυτές τις δύσκολες στιμές. Με αυτές τις επεκτάσεις, τους αφαιρούμε μια ανυσηχία για τους επόμενους μήνες. Δεν νοιαζόμαστε μόνο για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας αλλά και για την υγεία και την ασφάλεια των αυτοκινήτων επίσης».
 

Hyundai
OPEL