Η Skoda ανακοίνωσε πως στην έκθεση της Γενεύης θα κάνουν ντεμπούτο οι νέες special εκδόσεις «Edition» στις Fabia, Rapid, Octavia και Yeti.

Η Skoda ανακοίνωσε πως στην έκθεση της Γενεύης θα κάνουν ντεμπούτο οι νέες special εκδόσεις «Edition» στις Fabia, Rapid, Octavia και Yeti.

Επετειακές Skoda

5.189 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2015)

Τιμώντας τα 120α γενέθλιά της, αλλά και τα 110 χρόνια από την παραγωγή του πρώτου οχήματός της, η Skoda εμπλουτίζει τη γκάμα των Fabia, Rapid, Octavia και Yeti, με την special έκδοση «Edition».

Η Skoda δεν σταματά να εμπλουτίζει το περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης, καθώς εκεί θα μας δείξει για πρώτη φορά τη νέα Superb, την κορυφαία Octavia RS 230 και την εξοπλιστική έκδοση Monte Carlo της νέας Fabia. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η τσέχικη εταιρεία ανακοίνωσε πως στην ελβετική έκθεση θα κάνουν ντεμπούτο οι νέες special εκδόσεις «Edition» στις Fabia, Rapid, Octavia και Yeti.Βλέπετε, στο τέλος της χρονιάς που διανύουμε, η Skoda θα γιορτάσει τα 120α γενέθλιά της, αλλά και τα 110 χρόνια από την παραγωγή του πρώτου οχήματός της στο εργοστάσιο Mlada Boleslav. Προς τιμήν της διπλής αυτής γιορτής, η φίρμα λανσάρει τις επετειακές εκδόσεις «Edition».Όλα τα μοντέλα διαθέτουν καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, δίχρωμους τροχούς, προβολείς ομίχλης και το πακέτο «SunSet» που περιλαμβάνει φιμέ πίσω τζάμια. Στο εσωτερικό, τα εν λόγω μοντέλα εξοπλίζονται με τριάκτινα τιμόνια, δερμάτινους επιλογείς ταχυτήτων και χειρόφρενα και ειδικά πατάκια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto