Μία επετειακή έκδοση του κάμπριο ΜΙΝΙ παρουσίασε η φίρμα.

Η νέα αυτή έκδοση θα είναι βασισμένη στο τελευταίο MINI Cooper S.

Επετειακή έκδοση του MINI κάμπριο

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Μία επετειακή έκδοση του κάμπριο ΜΙΝΙ παρουσίασε η φίρμα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να γιορτάσει τα 25 χρόνια παρουσίας του μοντέλου.

Η νέα αυτή έκδοση θα είναι βασισμένη στο τελευταίο MINI Cooper S και θα παίρνει ισχύ από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων που θα προσφέρει 192 ίππους και θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να πιάνει από στάση τα 100 χιλιόμετρα σε 7.2 δευτερόλεπτά.
 
Το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά της πλουσιότερης έκδοσης, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πλοήγησης, του κλιματισμού, αλλά και των δερμάτινων καθισμάτων, ενώ στο εξωτερικό το νέο μοντέλο θα πάρει ένα μπλε χρώμα, το οποίο θα τονίζεται ακόμα περισσότερο από τα λευκά καπάκια καθρεφτών, αλλά και τις 18άρες ζάντες.
Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται να κατασκευαστούν μόλις 300 μονάδες της συγκεκριμένης έκδοσης, οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Τέλος σε όσους έχουν την περιέργεια του κόστους απόκτησης, αυτό ανέρχεται στις 32.995 λίρες, (37.519 ευρώ περίπου).   

NEO TRAFIC
skoda