• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι smart και Brabus γιορτάζουν την 15η επέτειο της κοινοπραξίας τους, παρουσιάζοντας μια νέα ειδική έκδοση, του διάσημου αυτοκινήτου.

Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 150 μονάδες.

Επετειακό μοντέλο smart

Διαβάστηκε από 2664 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/7/2017
 

Brabus και smart γιορτάζουν την 15η επέτειο της κοινοπραξίας τους, παρουσιάζοντας μια νέα ειδική έκδοση, του διάσημου αυτοκινήτου.

Διαθέσιμο ως coupe και cabrio, η έκδοση της 15ης επετείου διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό ασημένιο αμάξωμα με μπροστινή αεροτομή, αναβαθμισμένες πλευρικές ποδιές και οπίσθιο διαχύτη. Το μοντέλο διαθέτει επίσης καπάκια κατόπτρων από ανθρακονήματα, ένα τρίτο φως φρένων και ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών.
 
Το μοναδικό στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα, καθώς οι σχεδιαστές πρόσθεσαν καφέ σπορ δερμάτινα καθίσματα, τα οποία και διακόσμησαν με ασημένιες λεπτομέρειες. Οι οδηγοί θα βρουν επίσης ένα τιμόνι από διάτρητο δέρμα, ένα ξεχωριστό κιβώτιο ταχυτήτων από αλουμίνιο και πατάκια με την υπογραφή του 15ου έτους συνεργασίας των δύο εταιρειών.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες το συγκεκριμένο μοντέλο θα διατίθεται με τρεις διαφορετικούς, έναν τρικύλινδρο 898 κυβικών, με ιπποδύναμη 90 άλογα, μια αναβαθμισμένη έκδοση του ίδιου κινητήρα, η οποία προσφέρει 109 άλογα, ενώ διαθέσιμη είναι και μια ηλεκτρική έκδοση με 81 ίππους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ειδική έκδοση του Smart ForTwo για την 15η επέτειο της συνεργασίας smart-Brabus, είναι διαθέσιμη προς παραγγελία, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο τρέχον έτος, ενώ η παραγωγή θα περιοριστεί σε 150 μονάδες.

21 διαθέσιμα άρθρα για SMART  FORTWO COUPE