Το Δεκέμβριο του 2019 είχαν κάνει την εμφάνισή τους εικόνες που παρουσίαζαν το όνομα της Kia γραμμένο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.

Επιβεβαιώθηκε η αλλαγή λογότυπου της Kia

3.201 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2020)

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο της Kia και όπως όλα δείχνουν έγινε γνωστό το πότε θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την μετάβαση σε αυτό.


Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Kia Motors, Han-woo σε μέσα της Νοτίου Κορέας: «Το νέο έμβλημα είναι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στο πρωτότυπο Imagine, αλλά θα έχει ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση». Ταυτόχρονα από τα μέσα της ασιατικής χώρας γίνεται λόγος πως τα πρώτα μοντέλα στα οποία θα τοποθετηθεί θα εμφανιστούν από τον Οκτώβριο του 2020 και έπειτα.
 
Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2019 είχαν κάνει την εμφάνισή τους εικόνες που παρουσίαζαν το όνομα της Kia γραμμένο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, όντας κατατεθειμένες στην Υπηρεσία Πληροφοριών και Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Νοτίου Κορέας (KIPRIS).
 
Λίγο αργότερα είχαν έρθει στη δημοσιότητα νέες εικόνες στις οποίες φαίνεται το νέο λογότυπο να έχει τοποθετηθεί στη μάσκα, το τιμόνι και το πίσω μέρος ενός μοντέλου, το οποίο ωστόσο δεν αναφέρονταν. Παρόμοιο σήμα με αυτό, το είχαμε δει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, καθώς βρίσκονταν στο πρωτότυπο Imagine by Kia, για το οποίο έγινε αναφορά στις δηλώσεις του αφεντικού της μάρκας που διαβάσατε παραπάνω.
 
Μετά τις δηλώσεις του Han-woo, επιβεβαιώθηκε πως η Kia θα αλλάξει το λογότυπο της και το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε ποιο μοντέλο θα είναι το πρώτο που θα το εμφανίσει.  

MERCEDES NEW RANGE
citroen