• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο προφυλακτήρας εκτείνεται από την μία άκρη έως την άλλη.

Κάτω από καπό βρίσκεται ο γνώριμος 2λιτρος TSI κινητήρας.

Ο προφυλακτήρας εκτείνεται από την μία άκρη έως την άλλη.

Κάτω από καπό βρίσκεται ο γνώριμος 2λιτρος TSI κινητήρας.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φέρει και αυτός πάνω του αρκετές διαφοροποιήσεις.

Το μοντέλο προσφέρεται με στάνταρ 18άρες ζάντες αλουμινίου Spielberg και 19άρες μαύρου ματ χρώματος Pretoria προαιρετικά.

Επίσημο: Νέο VW T-Roc R με 300 άλογα

5.500 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2019)

Η νέα κορυφαία έκδοση του VW T-Roc με ισχύ 300 ίππων, τετρακίνηση και αυτόματο 7άρι κιβώτιο παρουσιάζεται πριν βρεθεί στο περίπτερο της μάρκας στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Mετά από πλήθος κατασκοπευτικών φωτογραφιών και video, η VW αποκάλυψε το T-Roc R, κάνοντας το γερμανικό μικρό SUV το δεύτερο μόλις μοντέλο, μαζί με το Golf, που διατίθεται σε τέτοια έκδοση υψηλών επιδόσεων.

Κάτω από καπό βρίσκεται ο γνώριμος 2λιτρος TSI κινητήρας της μάρκας με ιπποδύναμη 300 άλογα και 400 Nm ροπής που μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου DSG και του συστήματος τετρακίνησης 4Μοtion δίνεται η δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το σπριντ μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.
 
Σημαντικές είναι οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στην εμφάνιση του T-Roc τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, αφού η VW θέλησε να δώσει στο SUV πιο σπορτίφ και «άγρια» χαρακτηριστικά. Έτσι, όσον αφορά τον πρόβολο, το SUV λαμβάνει έναν ολοκαίνουριας σχεδίασης προφυλαχτήρα που φέρει πάνω του τρεις τεράστιους αεραγωγούς για την καλύτερη ψύξη του μοτέρ. Ο προφυλακτήρας εκτείνεται από την μία άκρη έως την άλλη, κάτι που σημαίνει πως τα χαρακτηριστικά κάτω φωτιστικά σώματα LED του μοντέλου λάμπουν πλέον δια της απουσίας τους. Η VW ακολούθησε την ίδια τακτική στην σχεδίαση του μοντέλου και στο πίσω μέρος, κάτι που σημαίνει πως του έδωσε καινούριο προφυλακτήρα με μεγαλύτερους και διαφορετικού σχήματος αεραγωγούς ενώ το παρών δίνει και ένας αρκετά πιο «επιθετικός» διαχύτης. Την παράσταση δεν γίνεται να μην κλέψουν ωστόσο οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης από την Akrapovic που «ειδοποιούν» τους οδηγούς πως δεν πρόκειται για ένα απλό T-Roc. Το μοντέλο προσφέρεται με στάνταρ 18άρες ζάντες αλουμινίου Spielberg και 19άρες μαύρου ματ χρώματος Pretoria προαιρετικά.

Ο εσωτερικός διάκοσμος φέρει και αυτός πάνω του αρκετές διαφοροποιήσεις. Τα εμβλήματα «R» βρίσκονται σε πολλά σημεία της καμπίνας, το τιμόνι είναι δερμάτινο με ραφές χρώματος Crystal γκρι και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το T-Roc R θα προσφέρεται με μια σειρά χρωμάτων όπως: Lapiz Blue Metallic, Pure White Uni, Flash Red Uni, Turmeric Yellow Metallic, White Silver Metallic, Energetic Orange Metallic, Deep Black Pearl Effect και Indium Grey Metallic με την οροφή να μπορεί να βαφτεί μαύρη με όλους τους παραπάνω συνδυασμούς.