" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Opel ανακοίνωσε επισήμως πως η πέμπτη γενιά του Opel Corsa θα θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014.

Το νέο Opel Corsa διαθέτει νέο πλαίσιο και βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης.

Διεξάγονται δοκιμές για την τελική έγκριση με καμουφλαρισμένα Corsa, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αρμονικό σετάρισμα όλων των εξαρτημάτων.

Τα οχήματα δοκιμών εφοδιάζονταν με το νέο τρικύλινδρο 1.0 turbo κινητήρα 115 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.

Επίσημο: Στα τέλη του 2014 το νέο Opel Corsa

Διαβάστηκε από 4969 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2014

Ανακοινώθηκε επισήμως πως η 5η γενιά του Opel Corsa θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014, ενώ αυτήν την περίοδο διεξάγονται δοκιμές με καμουφλαρισμένα οχήματα για την τελική έγκριση.

 
Υπήρξαν πολλές εικασίες, αλλά τώρα μπορούμε πλέον να το ανακοινώσουμε με σιγουριά: το νέο Opel Corsa θα λανσαριστεί φέτος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελική ευθεία που οδηγεί στη μαζική παραγωγή, καθώς διεξάγονται δοκιμές για την τελική έγκριση με καμουφλαρισμένα οχήματα προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αρμονικό σετάρισμα όλων των εξαρτημάτων.

Το Corsa E διαθέτει τη νέα γενιά του βενζινοκινητήρα 1.0 ECOTEC με νέο, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αλλά και καινούργιο πλαίσιο με βελτιωμένο (κατά την Opel) σύστημα διεύθυνσης. Οι μηχανικοί της Opel οδήγησαν με κάθε μυστικότητα τέσσερα πρωτότυπα στην περιοχή Palatinate νοτιοδυτικά της Frankfurt am Main. Τα οχήματα δοκιμών εφοδιάζονταν με το νέο τρικύλινδρο 1.0 turbo κινητήρα 115 ίππων, με πλαίσιο Sport και Comfort, ένα μοτέρ που συγκεντρώνει ήδη διθυραμβικές κριτικές και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κλάση του.