Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Επίσημο: Το Mitsubishi Colt επιστρέφει το 2023!

Επίσημο: Το Mitsubishi Colt επιστρέφει το 2023!

3.610 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

H Mitsubishi ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως το 2023 θα προσφέρει στην Ευρώπη ένας νέας γενιάς Colt και ότι το αυτοκίνητο θα διατεθεί και σε υβριδική έκδοση.

Επιστρέφει μετά από 10 χρόνια

Την επιστροφή του Colt έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η Mitsubishi. Η μάρκα θα προσφέρει το 2023 στην Ευρώπη τη νέα γενιά του Colt ακριβώς 10 χρόνια από την στιγμή που το τελευταίο Colt βγήκε από τις γραμμές παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω στην πλατφόρμα των τωρινών Renault Clio και Nissan Micra

H ανακοίνωση της Mitsbubishi συνοδεύεται από μια teaser εικόνα του νέου Colt, ωστόσο δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την σχεδίασή του, πέρα από το γεγονός πως τα χερούλια των πίσω θυρών θα είναι «κρυμμένα» όπως στο Clio. Η Mitsubishi δεν δίστασε να προσθέσει πως το νέο Colt θα βασίζεται στην CMF-B πλατφόρμα της Συμμαχίας, στην οποία βασίζονται επίσης τα Renault Clio και Nissan Micra και αυτό σημαίνει πως θα μοιράζεται πιθανότατα τα ίδια μηχανικά μέρη με τα δύο άλλα μικρά μοντέλα των Renault και Nissan.

Και σε υβριδική έκδοση με 140 άλογα

Στην εικόνα μπορούμε να διακρίνουμε επίσης ένα έμβλημα «Hybrid EV» στο πλάι του αυτοκινήτου, το οποίο μας μαρτυρά πως το νέο Colt θα γίνει διαθέσιμο και σε υβριδική έκδοση. Το κινητήριο σύνολο θα είναι δάνειο από το Clio E-Tech και θα αποτελείται από τον ίδιο 1.600άρη κινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με την συνολική ισχύ να φτάνει τα 140 άλογα.

Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI COLT