Το νέο 508.

Επιστρέφει στην αγορά των ΗΠΑ η Peugeot

1.490 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Πολύ πιο σύντομα από ο,τι αναμενόταν θα γίνει η επιστροφή της γαλλικής μάρκας σε μια από τις ισχυρότερες αγορές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Η Peugeot είχε κάνει εδώ και λίγο καιρό γνωστό πως σχεδιάζει να επιστρέψει στην αγορά των ΗΠΑ με το περιβάλλον της μάρκας να διαρρέει πως αυτό θα γίνει γύρω στο 2026. Νέες πληροφορίες όμως που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πως η μεγάλη επιστροφή θα λάβει χώρα πολύ πιο γρήγορα από όσο έλεγαν οι φήμες, συγκεκριμένα, το 2023.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο CEO του PSA Group, κ. Carlos Tavares προσθέτοντας ότι η Peugeot δεν θα μπει στην αμερικανική αγορά με μόνο δύο-τρία αντιπροσωπευτικά μοντέλα αλλά, είναι απώτερος σκοπός της μάρκας, να γίνει διαθέσιμο το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας της μάρκας που διατίθεται τώρα στην Ευρώπη. Τα ακριβή λόγια του Tavares ήταν: «Αυτά που θα φέρουμε στις ΗΠΑ είναι ό,τι βλέπετε εδώ».
 
Η επιστροφή της Peugeot στην αγορά των ΗΠΑ δεν θα είναι εύκολη, αφού θα έχει να αντιμετωπίσει τόσο τις «εγχώριες» εταιρείες αλλά και τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές της. Σημαντικό πρόβλημα θα είναι ότι δεν θα έχει μεγάλο δίκτυο συνεργατών, τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια, με τις αναφορές να κάνουν λόγο πως η γαλλική μάρκα θέλει να προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράσουν τα μοντέλα της μέσω διαδικτύου προσφέροντας μεταξύ άλλων και δυνατότητα για test-drive.

Aκριβείς πληροφορίες για την επιστροφή της Peugeot θα γίνουν γνωστές το επόμενο χρονικό διάστημα.
 

NEO TRAFIC
skoda