Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το μοντέλο λέγεται ότι θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα με τον επόμενο Renault Clio.

Επιστρέφει το Colt;

4.326 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2018)

Μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε το νέας γενιάς Mitsubishi Colt σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε το τελευταίαο διάστημα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Έτοιμη να αναβιώσει την επωνυμία Colt για χάρη του νέου της μοντέλου για την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων είναι η Mitsubishi με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα επωφεληθεί σημαντικά από την συνεργασία της με την συμμαχία Renault-Nissan.

Mέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, πηγές από την Ιαπωνία όμως αναφέρουν ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις, ώστε να το λανσάρει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, με στόχο την παραγωγή παραπάνω από 100.000 αυτοκινήτων.
 
Ο ίδιος ο επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing της Mitsubishi στην Ευρώπη δήλωσε στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης: « Υπάρχει η ερώτηση του τι χρειάζεται. Έχοντας στην κατοχή μας την επωνυμία Colt, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το νέο μοντέλο θα ταιριάζει στην προσωπικότητα του Colt».

Το μοντέλο λέγεται ότι θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα με τον επόμενο Renault Clio που αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο δάπεδο θα χρησιμοποιήσει και η Dacia για το δικό της «μικρό».
 

Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI COLT