Επίθεση από χάκερς στο Instagram της Mazda
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επίθεση από χάκερς στο Instagram της Mazda

1.776 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2021)

Επίθεση από χάκερς δέχτηκε ο επίσημος λογαριασμός της Mazda στο Instragram προκαλώντας αναστάτωση στους διαχειριστές του.

Χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό Instagram της Mazda στις ΗΠΑ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μία ανάρτηση η οποία δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Mazda αντίκρισαν οι ακόλουθοι του αμερικανικού προφίλ της εταιρείας κατά τη μέρα των ευχαριστιών στις ΗΠΑ, καθώς χάκερς όπως φαίνεται επιτέθηκαν και κατάφεραν να εισχωρήσουν στο λογαριασμό του Instagram της MazdaUSA.
 

Άσχετη με την μάρκα ανάρτηση έφερε αναστάτωση  

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, ο λογαριασμός της MazdaUSA φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε ανάρτηση η οποία συστήνει την Emma Ramirez, που μεταξύ άλλων δηλώνει έμπορος και οπαδός των ταξιδιών. Μάλιστα στην ανάρτηση αναγράφεται πως η εν λόγω κυρία υποστηρίζεται από τη Mazda, κάτι που προφανώς δεν ίσχυε.
 

Ξαναπήρε πίσω το λογαριασμό της η μάρκα

Η είδηση όπως είναι φυσικά έκανε τον γύρο του κόσμου αφού η ανάρτηση έμεινε για περισσότερες από τρεις ώρες στον αέρα. Ωστόσο στην πορεία οι διαχειριστές της Mazda κατάφεραν να ξαναπάρουν πίσω τον λογαριασμό τους και αμέσως μετά με κανονική ανάρτηση αυτή τη φορά απολογήθηκαν στο κοινό τους.
 

Απολογήθηκε στο κοινό της

«Ζητούμε συγγνώμη που ο λογαριασμός μας στο Instagram παραβιάστηκε χθες. Ευχαριστούμε την αφοσιωμένη κοινότητα της Mazda για την ανοχή. Χαιρόμαστε που επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, στη θέση του οδηγού», αναφέρει στην ανάρτησή της η ιαπωνική φίρμα, αποκαθιστώντας έτσι την τάξη!  

Άλλα περίμεναν και άλλα είδαν!
-Μία ανάρτηση που δεν είχε καμία σχέση με τη Mazda είδαν στο Instagram οι ακόλουθοι της μάρκας.
-Ανέκτησε τον λογαριασμό της η εταιρεία και με πραγματική ανάρτηση απολογήθηκε δημόσια.
Πλήττουν την εικόνα της κάθε εταιρείας τέτοια περιστατικά ή είναι αδύνατο να προστατευτούν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda