2 φωτογραφίες »

Οι εικόνες προέρχονται από τις ισπανικές αστυνομικές αρχές.

Εντοπίστηκε «θησαυρός» κλεμμένων αυτοκινήτων

3.985 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2020)

Όταν οι αστυνομικές αρχές στην Γεταρία της Ισπανίας συνέλαβαν έναν 42χρονο για κλοπή γεννήτριας από ένα εργοτάξιο, δεν περίμεναν πως κατά τη διάρκεια των ερευνών θα εντοπίσουν ένα «θησαυρό» σπορ αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί από διάφορες χώρες της Ευρώπης!


Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γεννήτρια κρυμμένη κάτω από ένα μουσαμά, ωστόσο η πορεία των ερευνών έδειξε πως αυτό ήταν το λιγότερο. Λίγο πιο δίπλα στον αχυρώνα ο 42χρονος διατηρούσε μία συλλογή, κλεμμένη συλλογή για να είμαστε ακριβείς, που αποτελούνταν από 26 αυτοκίνητα. Τα μοντέλα αυτά όπως προαναφέραμε είχαν κλαπεί από διάφορες χώρες και μάλιστα ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.
 
Το εκλεπτυσμένο γούστο των κλεφτών (αφού όπως φαίνεται μιλάμε για σπείρα) μεταξύ άλλων περιελάμβανε: Πολλά Mitsubishi Evo και Subaru STI, Ford Escort RS Cosworth και Sierra RS Cosworth, Lancia Delta Integrale, μία πολύ σπάνια Mercedes 190E 2,5-16 EVO II, BMW E30 M3 και E36 M3, Renault R5 Turbo, Peugeot 205 GTI και άλλα.
 
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές τα αυτοκίνητα επρόκειτο να πουληθούν και μάλιστα κάποια από αυτά είχαν εξοπλιστεί με πλαστά χαρτιά και ψεύτικους αριθμούς. Παράλληλα εκτός από όλα τα παραπάνω βρέθηκαν ακόμα δύο πιστόλια, πυρομαχικά και 10.000 ευρώ σε μετρητά!
 
Οι εκ του νόμου κατηγορίες απαγγέλθηκαν στον 42χρονο και η αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα προκειμένου να φτάσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Κλείνοντας να σημειώσουμε πως τα αυτοκίνητα φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής οι κάτοχοι τους.   

FORD E-TRANSIT
OPEL