• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο φεστιβάλ Wοrthersee της Volkswagen εμφανίστηκε το ένα και μοναδικό πρωτότυπο Golf R Variant Performance 35 concept.

Το ένα και μοναδικό μοντέλο δημιουργήθηκε από μαθητευόμενους του εργοστασίου της Σαξονίας και έχει βαφτεί στο χέρι σε μία δίχρωμη απόχρωση σε κόκκινο και το χρώμα του χαλαζίτη.

Το Golf R Variant Performance 35 concept παίρνει κίνηση από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2.0 TSI συνόλου, η ισχύς του οποίου έχει ανέβει στους 350 ίππους.

Κάτω από τον ηλεκτρικά ανοιγόμενο πάτο του πορτμπαγκάζ, υπάρχει ένα μοναδικό παιδικό ποδήλατο P 35, που διαθέτει ίδια απόχρωση με το concept.

Έργο μαθητευόμενων της VW

2.981 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/5/2016

Μια ομάδα νεαρών μαθητευόμενων της Volkswagen, παρουσίασε στο φεστιβάλ Wοrthersee ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο, το Golf R Variant Performance 35 concept των 350 ίππων.

 
Στο φεστιβάλ Wοrthersee της Volkswagen εμφανίστηκε το πρωτότυπο Golf R Variant Performance 35 concept. Το ένα και μοναδικό μοντέλο δημιουργήθηκε από μαθητευόμενους του εργοστασίου της Σαξονίας και έχει βαφτεί στο χέρι σε μία δίχρωμη απόχρωση σε κόκκινο και το χρώμα του χαλαζίτη.

Διαθέτει εισαγωγές αέρα στο καπό του, ελαφρείς τροχούς και υψηλής απόδοσης φρένα με κόκκινες δαγκάνες. «Χαμός» έχει γίνει στο εσωτερικό, εκεί που στον ουρανό έχουν τοποθετηθεί αστέρια από LED, στα πρότυπα της … Rolls-Royce.


Η ομάδα των νεαρών δημιουργών τοποθέτησε ένα premium ηχοσύστημα ισχύος 2.500 watts και 12 ηχείων. Τέλος, κάτω από τον ηλεκτρικά ανοιγόμενο πάτο του πορτμπαγκάζ, υπάρχει ένα μοναδικό παιδικό ποδήλατο P 35, που διαθέτει ίδια απόχρωση με το concept.

Το Golf R Variant Performance 35 concept παίρνει κίνηση από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2.0 TSI συνόλου, η ισχύς του οποίου έχει ανέβει στους 350 ίππους. Η Volkswagen δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού πρωτότυπου μοντέλου.