Σκοπός του πρότζεκτ αυτού ήταν η δημιουργία ενός και μοναδικού Tucson N Line, το οποίο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα με την εξωτερική του εμφάνιση.

Ως αποτέλεσμα το μοναδικό Tucson N Line έλαβε ένα εξωτερικό σχεδιασμό με πολλά ασύμμετρα σχήματα και διαφορετικά χρώματα με το λογότυπο «Ν» να βρίσκεται στις πίσω πόρτες.

Για να ολοκληρώσει το έργο του, ο Preis χρειάστηκε να σπαταλήσει 72 ώρες ζωγραφικής, κάνοντας μάλιστα όλη του δουλειά με το χέρι.

Έργο τέχνης το Hyundai Tucson N Line

2.051 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2019)

Το νέο Hyundai Tucson N Line έγινε ο καμβάς για έναν Γερμανό καλλιτέχνη, ο οποίος έδωσε στο μοντέλο ένα μοναδικό εξωτερικό μέρος.

Η Hyundai μόλις χθες παρουσίασε το νέο Tucson N Line, ωστόσο νωρίτερα είχε ζητήσει από τον Γερμανό καλλιτέχνη, Andreas Preis να εργαστεί πάνω σε ένα πρότζεκτ που ονομάστηκε «Drive A Statement Project Tucson». Σκοπός του πρότζεκτ αυτού ήταν η δημιουργία ενός και μοναδικού Tucson N Line, το οποίο θα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα με την εξωτερική του εμφάνιση.
 
Έτσι και έγινε με το αποτέλεσμα της δουλειά του Preis να δημοσιεύεται και τη κορεατική μάρκα να συστήνει το μοναδικό και με ιδιαίτερο σχεδιασμό Tucson N Line. Οι ιθύνοντες της Hyundai είχαν ζητήσει από τον καλλιτέχνη να δημιουργήσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό σχέδιο και εκείνος το έκανε.
 
Αντλώντας έμπνευση από τα σπορ μοντέλα «N» της Hyundai και παίρνοντας πολλά στοιχεία από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και μεμονωμένα κομμάτια αυτού όπως, οι καρώ σημαίες, τα κέρμπς, αλλά και τα μοντέλα i20 Coupe WRC και i30 N TCR της Hyundai, ο Preis ολοκλήρωσε το έργο του. Ως αποτέλεσμα το μοναδικό Tucson N Line έλαβε ένα εξωτερικό σχεδιασμό με πολλά ασύμμετρα σχήματα και διαφορετικά χρώματα με το λογότυπο «Ν» να βρίσκεται στις πίσω πόρτες.
 
Για να ολοκληρώσει το έργο του, ο Preis χρειάστηκε να σπαταλήσει 72 ώρες ζωγραφικής, κάνοντας μάλιστα όλη του δουλειά με το χέρι. Μάλιστα ο Γερμανός σε δηλώσεις εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο του έργο, υπογραμμίζοντας πως πρώτη φορά είχε για καμβά ένα αυτοκίνητο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Προϊόν της Hyundai στην Ευρώπη, Andreas-Christoph Hofmann δήλωσε πως σύντομα θα παρουσιάσουν το αυτοκίνητο σε εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI TUCSON