Το εργοστάσιο θα ξεκινήσει τη συναρμολόγηση της E-Class από το 2019.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εργοστάσιο θα ξεκινήσει τη συναρμολόγηση της E-Class από το 2019.

Εργοστάσιο στη Ρωσία κατασκευάζει η Mercedes

3.224 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

Την χώρα της Ρωσίας επέλεξε η Mercedes-Benz, ξεκινώντας τις εργασίες κατασκευής ενός νέου εργοστασίου, όπου στο μέλλον θα παράγει κάποια από τα αυτοκίνητά της.

H συγκεκριμένη περιοχή βρίσκεται στη Μόσχα και επιλέχθηκε χάρη στις καλές συνδέσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την εγγύτητα με την πρωτεύουσα. Οι εγκαταστάσεις θα υποστηρίζουν όλα τα στάδια παραγωγής και το εργοστάσιο που θα ονομάζεται «Moscovia», αναμένεται να απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζόμενους.

Στιγμιότυπα από την επικύρωση της συμφωνίας για το νέο εργοστάσιο της Mercedes-Benz.

Στιγμιότυπα από την επικύρωση της συμφωνίας για το νέο εργοστάσιο της Mercedes-Benz.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εργοστάσιο που θα κοστίσει πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ θα ξεκινήσει τη συναρμολόγηση της E-Class από το 2019, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα μοντέλα των GLC, GLE και GLS SUV.

Όλα τα αυτοκίνητα που θα παράγονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο θα προορίζονται για την περιφερειακή αγορά αυτοκινήτων, με τη συγκεκριμένη κίνηση να χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της εταιρείας «στρατηγική επένδυση σε μια σημαντική αγορά».
Υπεύθυνος της νεοσύστατης εταιρείας Mercedes-Benz Manufacturing RUS (MBMR), η οποία θα διαχειρίζεται την παραγωγή στο εργοστάσιο «Moscovia», θα είναι ο Axel Bense, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε «Η δημιουργία του πρώτου χώρου παραγωγής της Mercedes-Benz Cars στη Ρωσία είναι μια συναρπαστική πρόκληση για μένα, την οποία είμαι ευτυχής να γνωρίσω μαζί με την ομάδα μου.

Έχουμε στενή σχέση με τους Ρώσους μας εταίρους από την πολιτική και την οικονομία και προσβλέπουμε στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας. Θέλουμε επίσης να εμπλακούμε με τους ανθρώπους της Μόσχας και να γίνουμε μέρος της κοινότητας».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
4green