Το Audi Q8 Sport Concept θα αποτελέσει έμπευση και για την σχεδίαση του Q4.

Έρχεται Audi Q4

3.565 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2018)

Και από επίσημα χείλη επιβεβαιώνεται πλέον πως η Audi κατασκευάζει το νέο Q4 για να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την γκάμα της στην κατηγορία των SUV. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η Audi έχει μια ήδη μια ευρεία γκάμα από SUV, ωστόσο για να μπορέσει να ξεπεράσεις τους μεγάλους εγχώριους ανταγωνιστές της, τις Μercedes και ΒΜW, η μάρκα έχει βάλει στην ατζέντα της την κατασκευή ενός ακόμα τέτοιου μοντέλου, το νέο Q4.

Ο αρχισχεδιαστής της μάρκας Andreas Mindt σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα αποκάλυψε, αρχικά, ότι η Audi όχι μόνο προετοιμάζει μια πιο ισχυρή έκδοση του Q3 αλλά και ότι αισθητικά αυτή «θα είναι κάτι περισσότερο από μια coupe εκδοχή του μοντέλου». Αν και δεν έκανε γνωστές περισσότερες πληροφορίες, η παραπάνω δήλωση θεωρήθηκε σπόντα προς τις Mercedes GLE Coupe και BMW X6 που έχουν κρατήσει πολλά στοιχεία από την παλιά τους σχεδιαστική γλώσσα.
 
Επιστρέφοντας στο Q4, oι λίγες πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα έχει μήκος περίπου 4,5 μέτρα και ότι το ντεμπούτο του θα γίνει στα τέλη του επόμενου έτους. Η Αudi έχει κατοχυρώσει την ονομασία αυτή εδώ και πολλά χρόνια ενώ η μάρκα δεν παρέλειψε τα τελευταία χρόνια να παρουσιάσει και μια σειρά από concepts που υποτίθεται θα αποτελούσαν τη βάση για το μοντέλο παραγωγής.

Ο Μindt συνέχισε πως η τελική σχεδίαση του νέου Q4 είναι κοντά στο να λάβει το πράσινο φως και ότι η παραγωγή του θα γίνε στο ίδιο εργοστάσιο όπου παράγεται το Q3, στο Gyor της Oυγγαρίας.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Πώς λειτουργεί τo υβριδικό σύστημα του Μ-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel