• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην ιστοσελίδα του FCA «Mopar Tech Authority», εμφανίζεται η Alfa Romeo Giulia με μία νέα επιλογή με 2λιτρο turbo κινητήρα 350 ίππων (στη φωτό η Veloce των 280 ίππων).

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από τις Η.Π.Α. μιλάνε για μια έκδοση «Veloce», ένα όνομα που χρησιμοποιείται ήδη στην Ευρώπη για το μοντέλο των 280 ίππων (φωτό).

Το μεγαλοστέλεχος της Alfa Romeo USA, Berj Alexanian, δήλωσε πως δεν υπάρχουν αλλαγές για το ΜΥ 2018, κάτι που ίσως σημαίνει πως η Giulia θα αποκτήσει την έκδοση των 350 ίππων στο ΜΥ 2019 μοντέλο.

Η Alfa Romeo Giulia των 350 ίππων πιθανότατα θα διαθέτει το σύστημα τετρακίνησης Q4, αλλά και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Έρχεται Giulia 350 ίππων

6.812 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2017)

Από ότι φαίνεται η Alfa Romeo θα παρουσιάσει του χρόνου μια ισχυρότερη εκδοχή της Giulia Veloce, της οποίας ο 2λιτρος turbo κινητήρας των 350 ίππων, θα τη φέρνει λίγο πιο κοντά στην κορυφαία Quadrifoglio.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως η Alfa Romeo σχεδιάζει να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στις «κανονικές» Giulia και στην κορυφαία Quadrifoglio. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με φήμες, καθώς στην ιστοσελίδα του FCA «Mopar Tech Authority», εμφανίζεται το αυτοκίνητο με μία νέα επιλογή με 2λιτρο turbo κινητήρα 350 ίππων.
   
Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από τις Η.Π.Α. μιλάνε για μια έκδοση «Veloce», ένα όνομα που χρησιμοποιείται ήδη στην Ευρώπη για το μοντέλο των 280 ίππων. Το μεγαλοστέλεχος της Alfa Romeo USA, Berj Alexanian, δήλωσε πως δεν υπάρχουν αλλαγές για το ΜΥ 2018, κάτι που ίσως σημαίνει πως η Giulia θα αποκτήσει την έκδοση των 350 ίππων στο ΜΥ 2019 μοντέλο.
 
Η Alfa Romeo Giulia των 350 ίππων πιθανότατα θα διαθέτει το σύστημα τετρακίνησης Q4, αλλά και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Όταν λανσαριστεί, θα τοποθετηθεί απέναντι από μοντέλα όπως το Audi S4, η BMW 340i και η Mercedes-AMG C 43. Η διαφορά είναι πως η Giulia θα διαθέτει 4 και όχι 6 κυλίνδρους όπως τα υπόλοιπα μοντέλα.

Σχολιάστε

27 διαθέσιμα άρθρα για ALFA ROMEO  GIULIA