Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Opel Insignia Grand Sport OPC, σύμφωνα με την άποψη του RMCarDesign.

Το Opel Insignia Grand Sport OPC, σύμφωνα με την άποψη του RMCarDesign.

Έρχεται Insignia GS OPC

16.718 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2017)

Μια σχεδιαστική άποψη από ανεξάρτητους σχεδιαστές, που απεικονίζει το πώς θα μπορούσε να είναι το Opel Insignia Grand Sport με τις φροντίδες της OPC.

Μετά την παρουσίαση του Opel Insignia Grand Sport, η φαντασία πολλών σχεδιαστών έχει οργιάσει και κάποιοι το έχουν ήδη οραματιστεί ως stretch λιμουζίνα, άλλοι όμως έχουν διαφορετικού είδους… ανησυχίες.
Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος οίκος  RMCarDesign, που δημιούργησε το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρόκειται για ένα εικονικό Opel Insignia Grand Sport OPC, το οποίο μάλιστα έχει χρωματιστεί και στην χαρακτηριστική, μπλέ απόχρωση των OPC μοντέλων.

Ο σχεδιαστής έχει εξοπλίσει το δημιούργημά του με μεγαλύτερες ζάντες, μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, αλλά και το έχει «χαμηλώσει» σε σχέση με το «απλό» Grand Sport.

Σχετικά με μια υλοποίηση του μοντέλου, το οποίο τόσο έντονα συζητείται στους αυτοκινητικούς κύκλους, τα περισσότερα σενάρια είναι θετικά, με το μοντέλο τελικά να εξοπλίζεται με έναν κινητήρα V6 απόδοσης άνω των 350 ίππων και σύστημα τετρακίνησης. Ίδωμεν!

Διαβάστε περισσότερα για το OPEL INSIGNIA GRAND SPORT