Ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο παραγωγής.

Το concept Ιmagine By Kia.

Έρχεται ηλεκτρικό coupe SUV από την Κia

2.609 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Διαβάστε όσα δήλωσε ο αρχισχεδιαστής της μάρκας Luc Donkerwolke για το τι πρέπει να περιμένουμε.

 Στα σκαριά βρίσκεται από την Kia ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα βασίζεται πάνω στο concept με την ονομασία Imagine by Kia που έκανε ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης πριν από δύο μήνες.

Αφού επιβεβαίωσε τις φήμες, ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, κ. Luc Donkerwolke δήλωσε: «Πιστεύω πως θα δούμε νέα κατηγοριοποίηση στα οχήματα. Το αυτοκίνητο αυτό θα είναι κάτι ανάμεσα σε ένα 5θυρο coupe fastback και σε ένα SUV. Θα έχει την δική του ταυτότητα».

Το μοντέλο παραγωγής θα βασιστεί πάνω σε μια ολοκαίνουρια ηλεκτρική πλατφόρμα, που θα χρησιμοποιήσει φυσικά και η Hyundai, ωστόσο περεταίρω πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν αποκαλυφθεί στο ελάχιστο. Ο Donkerwolke συνέχισε: «To αναπτύσσουμε αυτή την στιγμή, σύντομα θα δείτε το αποτέλεσμα. Δεν θα είναι κάτι πρόχειρο, θα έχει σοβαρό σκοπό, δεν είναι κάτι που το κάνουμε για να διασκεδάσουμε».
 
Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με το concept σημειώνοντας: « Δεν βλέπω κάτι μη πραγματοποιήσιμο. Κάποια πράγματα πρέπει να επανεξεταστούν αλλά δεν είναι ότι σχεδιάστηκε από ανθρώπους δεν ξέρουν πώς να κατασκευάζουν ένα αυτοκίνητο για παραγωγή».

Η επίσημη παρουσίαση του εν λόγω μοντέλου θα γίνει κάπου ανάμεσα στο 2021 και το 2022 και σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθεί ο Donkerwolke, θα ακολουθήσει την ίδια σχεδιαστική συνταγή με το Stinger.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto