Tο Imagine By Kia (αυτό είναι το όνομα του).

Όπως υποδηλώνει και η περίεργη αυτή ονομασία, το Imagine By Kia είναι η ενσάρκωση του οράματος των ανθρώπων της μάρκας για τα μελλοντικά αυτοκίνητα.

Ο συνολικός σχεδιασμός του οχήματος ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις σχεδίασης των δημοφιλών coupe-crossover, ωστόσο η Kia δεν κατατάσσει σε καμία κατηγορία το concept car όπως το αναφέρει.

Στο εσωτερικό το Imagine by Kia έχει ίσως το πιο φουτουριστικό σχεδιασμό που έχουμε δει.

Το ταμπλό φέρει 21 οθόνες παρατεταγμένες η μία δίπλα στην άλλη.

Στη Γενεύη το Imagine By Kia

1.977 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

Το περίεργο concept για το οποίο μας είχε προϊδεάσει με teaser εικόνες παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Kia, το οποίο έχει ακόμα πιο περίεργο όνομα. Δείτε το Imagine By Kia (αυτό είναι το όνομα του).

Όπως υποδηλώνει και η περίεργη αυτή ονομασία, το Imagine By Kia είναι η ενσάρκωση του οράματος των ανθρώπων της μάρκας για τα μελλοντικά αυτοκίνητα. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει κατασκευαστεί για να μπει κάποια στιγμή στη γραμμή παραγωγής, ωστόσο ποτέ μην λες ποτέ.
 
Ο συνολικός σχεδιασμός του οχήματος ακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις σχεδίασης των δημοφιλών coupe-crossover, όμως η Kia δεν κατατάσσει σε καμία κατηγορία το concept car όπως το αναφέρει. Ωστόσο ενημερώνει πως πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο χαρακτηρίζεται από LED φωτιστικά σώματα.
 
Στο εσωτερικό το Imagine by Kia έχει ίσως το πιο φουτουριστικό σχεδιασμό που έχουμε δει. Το ταμπλό φέρει 21 οθόνες παρατεταγμένες η μία δίπλα στην άλλη, ενώ με το βλέμμα στο μέλλον είναι και ο σχεδιασμός του τιμονιού. Η μάρκα κάνει λόγο πως οι οθόνες προβάλουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του οχήματος, αν και πριν από κάποιες ημέρες ανέφερε πως επέλεξε αυτό το χαρακτηριστικό ως μία δόση χιούμορ για τα ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των εταιρειών για το ποια θα προσφέρει τη μεγαλύτερη οθόνη αφής.
 
Πληροφορίες σχετικά με άλλα χαρακτηριστικά δεν αναφέρθηκαν, όμως οι Κορεάτες είπαν πως χρησιμοποιεί ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης εφοδιασμένο με ένα πακέτο μπαταρίας που φορτίζεται επαγωγικά και ότι η έλλειψη παραδοσιακού κινητήρα του δίνει περισσότερο χώρο αποθήκευσης μπροστά και πίσω.
 
Κλείνοντας θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Imagine By Kia είναι το πρώτο αποκλειστικά σχεδιασμένο ηλεκτρικό όχημα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Mercedes
moto