Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για τον αντικαταστάτη της Ferrari 488 GTB, που μπορεί να μην είναι μόνο ένα μοντέλο.

Έρχεται ο αντικαταστάτης της 488 GTB;

1.988 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για τον αντικαταστάτη της Ferrari 488 GTB, που μπορεί να μην είναι μόνο ένα μοντέλο.

Τους τελευταίους μήνες, οι άνθρωποι της Ferrari έχουν «συλληφθεί» να δοκιμάζουν αρκετά νέα πρωτότυπα της 488, την ίδια ώρα που οι φήμες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει άμεσα τον διάδοχο της 488 GTB στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο του επόμενου έτους.
 
Ωστόσο τα πολλά διαφορετικά πρωτότυπα που έχουν εντοπίσει οι κατάσκοποι, κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως η ιταλική μάρκα επιφυλάσσει εκπλήξεις για το μεγάλο αυτοκινητιστικό γεγονός της άνοιξης. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο πως στη Γενεύη η Ferrari μπορεί να παρουσιάσει παραπάνω από ένα αυτοκίνητα που θα αποτελούν τους διάδοχους της 488 GTB, αφού θα είναι βασισμένες σε αυτήν.
Η παραπάνω εικασία βασίζεται σε πληροφορίες πως η μάρκα εργάζεται πάνω σε ένα υβριδικό V8 μοντέλο, αλλά και σε ακόμα δύο παραλλαγές μία εξοπλισμένη αποκλειστικά με ένα V8 twin-turbo κινητήρα, αλλά και μία ολοκαίνουργια υβριδική V6 για την οποία σας έχουμε ενημερώσει.
 
Φανταζόμαστε πως όσο περνούν οι μέρες θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, αλλά το σημαντικό είναι πως μία νέα ή νέες Ferrari βρίσκονται καθοδόν.
 

OPEL NEA MONTELA
test center