Tο νέο υβριδικό αυτοκίνητο εντοπίστηκε από ένα κατασκοπευτικό βίντεο να πραγματοποιεί δοκιμές στους δρόμους της Γερμανίας και συγκεκριμένα της Στουτγκάρδης.

Η νέα υβριδική Ferrari; (+vid)

1.666 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Η νέα υβριδική Ferrari όπως όλα δείχνουν εντοπίστηκε και καταγράφηκε σε ένα βίντεο κατά την κίνησή της στο δρόμο.

Μετά την παρουσίαση της LaFerrari, που αποτέλεσε την πρώτη υβριδική Ferrari, η ιταλική μάρκα βρίσκεται σε προεργασία για να φέρει στην αγορά ένα νέο μοντέλο.
 
Μάλιστα όπως όλα δείχνουν αυτό το νέο υβριδικό αυτοκίνητο εντοπίστηκε από ένα κατασκοπευτικό βίντεο να πραγματοποιεί δοκιμές στους δρόμους της Γερμανίας και συγκεκριμένα της Στουτγκάρδης.
 
Στην πραγματικότητα αυτό που βλέπουμε πρόκειται για ένα δοκιμαστικό μοντέλο της 488 GTB, το οποίο φέρει καμουφλάζ στο εμπρόσθιο και οπίσθιο μέρος. Αν πράγματι το αυτοκίνητο που βλέπουμε στο βίντεο είναι το νέο υβριδικό ιταλικό supercar, τότε κατά τη «σύλληψή» του από τον φακό έκανε χρήση του κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με το μηχανικό σύνολο που βρίσκεται στη LaFerrari, όπου ο ηλεκτροκινητήρας είναι ως επί το πλείστον εκεί για να αυξήσει την απόδοση, το (ή τα) ηλεκτρικό (ά) μοτέρ στο νέο μοντέλο θα του επιτρέψει (ουν) να ταξιδεύει με ηλεκτρική ενέργεια για μικρές αποστάσεις. Αυτό υπονοήθηκε από τον αείμνηστο Sergio Marchionne νωρίτερα αυτό το έτος, όταν αναφέρθηκε στο φημολογούμενο υβριδικό supercar σε συνέντευξη του.
Από κει και πέρα λόγω του σκοταδιού και της κακής ανάλυσης της εικόνας, σε συνδυασμό με το καμουφλάζ, είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα για την εξωτερική εικόνα. Τέλος να σημειωθεί πως το μοντέλο που δεν έχει λάβει ακόμα την ονομασία του, αναμένεται να αποκαλυφθεί πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 τον επόμενο Μάρτιο και θα λάβει ένα τούρμπο V6 κινητήρα που θα συνεργάζεται με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ.
 

Toyota
moto