Έρχεται το 2024 με τεράστια αυτονομία η ηλεκτρική Mercedes C-Class

Έρχεται το 2024 με τεράστια αυτονομία η ηλεκτρική Mercedes C-Class

3.094 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2022)

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της Mercedes C-Class θα παρουσιαστεί το 2024, θα βασιστεί στη νέα MMA πλατφόρμα και να προσφέρει, όπως όλα δείχνουν, τεράστια αυτονομία.

Έρχεται να σταθεί απέναντι στο Model 3 της Tesla

H ηλεκτρική γκάμα EQ της Mercedes επεκτείνεται με γρήγορους ρυθμούς συνεχώς αλλά η φίρμα με έμβλημα το αστέρι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει κάποιο μοντέλο στην κατηγορία του Tesla Model 3. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, όταν παρουσιαστεί η ηλεκτρική C-Class με όνομα EQC πιθανότατα το 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάνω στην καινούρια ΜΜΑ πλατφόρμα

Η νέα EQC σεντάν δεν θα βασιστεί πάνω στην EVA πλατφόρμα πάνω στην οποία βασίζονται η EQE και η EQS αλλά ούτε στην MRA II πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την «θερμική» C-Class. Αντίθετα, το μοντέλο θα βασιστεί πάνω στην επερχόμενη ΜΜΑ πλατφόρμα που προορίζεται κυρίως για ηλεκτρικά μοντέλα.

Το ηλεκτρικό σεντάν θα υιοθετήσει αρκετές τεχνολογίες που είδαμε για πρώτη φορά στο EQXX concept αλλά το μοντέλο παραγωγής πρόκειται να είναι πιο ψηλό, θα είναι πιο μακρύ ώστε να προσφέρει περισσότερους χώρους και η σχεδίασή του θα είναι πιο συμβατική, ώστε να ανταποκρίνεται στα θέλω της μεγάλης πλειοψηφίας του κοινού.
 

Νέας τεχνολογίας κινητήριο σύνολο θα προσφέρει τεράστια αυτονομία

Στο κομμάτι του κινητήριου συνόλου, η νέα EQC σεντάν θα εξοπλίζεται με ένα νέο τύπο αποδοτικών ηλεκτροκινητήρων αλλά και μπαταρίες υψηλής πυκνότητας που σε συνδυασμό με την εξαιρετική αεροδυναμική, θα δίνουν την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να προσφέρει μεγάλη αυτονομία. Θυμίζουμε πως η EQXX είναι σε θέση να κινηθεί χωρίς φόρτιση ακόμη και για 1.000 χιλιόμετρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το κινητήριο σύνολο της Mercedes EQC και τα υπόλοιπα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της αναμένονται να γίνουν γνωστές όσο πλησιάζουμε στο 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center