Ποιες οι πιθανότητες να δούμε ένα supercar με τα σήματα της SEAT;

Πολλές οι ομοιότητες με το Audi R8.

Έρχεται το R8 της SEAT;

31.687 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2019)

Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε ένα supercar σαν το R8 με τα σήματα της SEAT; Ποιες είναι οι δυσκολίες πίσω από ένα τέτοιο εγχείρημα;

Πως θα σας φαινόταν να βλέπαμε μια εκδοχή του Audi R8 με τα σήματα της SEAT; Η ιδέα υπάρχει από καιρό και ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την ψηφιακή εκδοχή του R8 της SEAT.

O Borja Perez Loren, με τη βοήθεια της τεχνολογίας παρουσίασε το παραπάνω σχέδιο. Όπως βλέπουμε έχει μεταμορφώσει το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου προσθέτωντας πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία της SEAT, όπως τα μπροστινά φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED  και μπροστινή γρίλια σπορ σχεδίασης.  

Στο πίσω μέρος βλέπουμε επίσης αρκετές αλλαγές σε σχέση με το Audi R8, με αυτές να εντοπίζονται κυρίως στον νέας σχεδίασης προφυλακτήρα και τα πίσω φώτα LED. Τέλος στα πλάγια τα βλέμματα τραβούν οι μεγάλοι μαύροι αεραγωγοί που αγαπήσαμε στο Audi R8.

Στον κινητήρα η λύση είναι αρκετά «απλή» καθώς ο ατμοσφαιρικός V10 5.2 λίτρων του R8 θα ταίριαζε γάντι στην περίσταση. Όσο για την μετάδοση και εφόσον θα έπρεπε το κόστος να μείνει σχετικά χαμηλά, η λύση της 4κίνησης δεν θα ακουγόταν τόσο ιδανική όσο αυτή της πίσω κίνησης, όπως στο R8 RWS.

Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν θα πέρναγε απαρατήρητο και μας αρέσει πολύ. Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως η SEAT έχει αρκετά μακρύ δρόμο μπροστά της μέχρι να φτάσει σε βαθμό να κατασκευάζει το δικό της supercar, ειδικά σε μια εποχή που όλο και λιγότεροι κατασκευαστές στρέφονται σε αυτού του είδους τα οχήματα. Η προσοχή στο ισπανικό στρατόπεδο έχει πέσει στην κατηγορία των SUV όπου μέχρι στιγμής  τα πάει πολύ καλά.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda