Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον Honda Civic Type R.

Έρχεται ανανεωμένο Honda Civic Type R;

4.201 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Μπορεί το νέο Honda Civic Type R να έχει περίπου ένα χρόνο που βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, ωστόσο η ιαπωνική μάρκα είναι έτοιμη να προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση, η οποία έχει κάνει την εμφάνισή της και δεν αποκλείεται να κρύβει κάποιες εκπλήξεις.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στα χέρια μας κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το μοντέλο έχει θεαθεί σε δημόσιους δρόμους έχοντας έντονο καμουφλάζ στους δύο προφυλακτήρες, όπου και φαίνεται να έχει δοθεί η ολοκληρωτική προσοχή των ανθρώπων της Honda.
 
Οι αλλαγές αυτές έχουν όντως διαφοροποιήσει σε κάποιο βαθμό την εμφάνιση του μοντέλου, το οποίο συν τοις άλλοις συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι μια πιο φθηνή έκδοση του τρέχοντος Type R, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο είχαν κάνει την εμφάνισή τους φήμες πως η φίρμα εργάζονταν πάνω σε μια τέτοια έκδοση. Από την άλλη όμως υπάρχουν και ψίθυροι γύρω από το λανσάρισμα του ισχυρότερου Type R το οποίο θα κρύβει κάτω από το καπό του περί τους 400 ίππους, ακολουθώντας την τάση που θέλει την απόδοση των κορυφαίων εκδόσεων των μικρομεσαίων να κυμαίνονται σε αυτούς του αριθμούς, έχοντας στη φαρέτρα του και σύστημα τετρακίνησης ούτως ώστε να διαχειριστεί τέτοια ιπποδύναμη.
Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με ποια από τις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε, ωστόσο ένα ακόμα Type R είναι προ των πυλών και αναμένεται να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο εγγύς μέλλον, όπου και θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.
 
Μέχρι τότε να θυμίσουμε πως το Honda Civic Type R προσφέρεται στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις. Συγκεκριμένα το ιαπωνικό αυτοκίνητο λανσάρεται στην ελληνική αγορά με την τιμή του να ξεκινά από τις 49.740 ευρώ, ενώ για αυτούς που θέλουν μια πιο ακριβή έκδοση υπάρχει η GT το κόστος της οποίας ανέρχεται στις 53.650 ευρώ. Και οι δύο εκδόσεις συνοδεύονται με τον 2.0 λίτρων VTEC Turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με 6αρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει την κίνηση στους μπροστά τροχούς.

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC