Στην εικόνα βλέπετε την Ferrari LaFerrari.

Έρχεται υβριδική Ferrari, ίσως σε SUV

2.009 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2018)

Η LaFerrari ήταν το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο της Ferrari, αλλά τώρα η ιταλική φίρμα θέλει να προσφέρει την υβριδική αυτή τεχνολογία σε ένα ακόμα μοντέλο.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του σε ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Sergio Marchionne, ο οποίος υπογράμμισε ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα φτάσει μέσα στο επόμενο έτος.
 
«Μια υβριδική Ferrari με V8 κινητήρα θα έρθει μέσα στο 2019, καθώς τα πρώτα δοκιμαστικά αυτοκίνητα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο των τεστ. Θα είναι το πρώτο υβριδικό μοντέλο ευρείας παραγωγής, μετά την περιορισμένης έκδοσης LaFerrari, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές πιο μοντέλο θα είναι αυτό», δήλωσε ο Marchionne.
Μάλιστα όπως αναφέρουν οι φήμες δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είναι το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας, που είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όταν και αν το SUV της Ferrari έρθει στις αγορές, είτε ως υβριδικό, είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσης, θα μπει απέναντι από την Lamborghini Urus, έχοντας μάλιστα μεγάλη σημασία για τη στρατηγική των πωλήσεων της φίρμας, καθώς πιστεύεται ότι θα αυξήσει τις ετήσιες πωλήσεις της σε περισσότερες από 10.000 μονάδες, οι περισσότερες από τις οποίες θα προέρχονται από τις ασιατικές αγορές, ιδίως αυτή της Κίνας.   

ELASTIKA 2024
vw