2 φωτογραφίες »

Έρχονται 3 νέα Lancia, στροφή στην ηλεκτροκίνηση και το ανανεωμένο design

7.765 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2021)

Σε φάση αναδιοργάνωσης βρίσκεται η Lancia που προγραμματίζει να κυκλοφορήσει τρία νέα μοντέλα τα επόμενα χρόνια. Στροφή στην ηλεκτροκίνηση και το ανανεωμένο design από την ιταλική μάρκα.

Η δημιουργία του νεοσύστατου Ομίλου Stellantis φέρνει εξελίξεις στην υπό σκέπη του μάρκες. Μετά την διαχειριστική αναδιάρθρωση της Alfa Romeo και την νέα πολιτική της Fiat με την δημιουργία νέων ηλεκτρικών μοντέλων στο επίκεντρο μπαίνει η Lancia. Η ιταλική μάρκα με έδρα το Τορίνο έχει χάσει την αίγλη τα τελευταία χρόνια και για τον CEO του Stellantis, Carlos Tavares, αποτελεί πρόκληση η εκ νέου άνθισή του μέσα στην επόμενη 10ετία.

Το μοναδικό μοντέλο που πουλά αυτή τη στιγμή η Lancia είναι η εικονιζόμενη Ypsilon, αποκλειστικά στην ιταλική αγορά.

Το μοναδικό μοντέλο που πουλά αυτή τη στιγμή η Lancia είναι η εικονιζόμενη Ypsilon, αποκλειστικά στην ιταλική αγορά.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στην πραγματικότητα, η φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η Lancia έχει ήδη οριοθετηθεί καθώς η αναγέννηση της μάρκας περιστρέφεται γύρω από την έννοια της ηλεκτροκίνησης και του ανασχεδιασμένου design. Τα επόμενα χρόνια αναμένονται τρία νέα μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα είναι σίγουρα SUV, που θα «συντροφεύσουν» το μοναδικό τρέχον μοντέλο της γκάμας, Lancia Ypsilon. Εξάλλου, στόχος των Ιταλών είναι να διευρύνει την γκάμα πελατών στην οποία απευθύνεται εκτός συνόρων και στην ευρωπαϊκή αγορά. Στην κατασκευή των νέων μοντέλων θα συμβάλλουν και άλλες μάρκες του Stellantis, όπως οι DS και Alfa Romeo που θα δανείσουν τεχνολογίες και πατώματα για ταχύτερη εξέλιξη-ανάπτυξη των νέων Lancia.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ιταλική μάρκα θα διατηρήσει τον premium προσανατολισμό της, εστιάζοντας σε ένα νέο sedan, ενδεχομένως αναβιώνοντας παλιά ονόματα μοντέλων. Σταδιακά θα δημιουργηθεί και ένα νέο SUV ούτως ώστε η γκάμα των Lancia να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda