Σε ολική καταστροφή οδήγησε την εικονιζόμενη Lamborghini Diablo ο Αυστραλός ιδιοκτήτης της.

Το εμπρόσθιο μέρος έχει καταστραφεί.

Δε γλίτωσε ούτε το πίσω μέρος, αλλά και η οροφή.

Έστειλε τη Lamborghini στο… Diablo

2.207 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Σε ολική καταστροφή οδήγησε την εικονιζόμενη Lamborghini Diablo ο Αυστραλός ιδιοκτήτης της και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που την έχει αγοράσει.


Οι εικόνες που βλέπετε ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω του Facebook και έκαναν τον γύρο του κόσμου. Όπως αναφέρει το τμήμα τροχαίων ερευνών της Αυστραλίας, ο οδηγός της Diablo έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να «βουτήξει» σε ένα βαθύ χαντάκι που υπήρχε παραδίπλα.
 
Η ζημιά στο αυτοκίνητο είναι πολύ μεγάλη. Το εμπρόσθιο μέρος έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ από την αμέλεια του οδηγού δε γλίτωσε ούτε το πίσω μέρος, αλλά και η οροφή.
 
Μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι δεν έχουν αποφανθεί αν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος πέραν της υπερβολικής ταχύτητας, που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο, ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για ένα αυτοκίνητο 492 ίππων 580 Nm ροπής εξοπλισμένο με ένα ατμοσφαιρικό V12 5,7 λίτρων μοτέρ, τότε δεν είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα αν δεν υπήρχε μεγάλη εξοικείωση μαζί του.     

SPRING SEAT
NISSAN