Το Q5 της Audi μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται χωρίς έκδοση κουπέ.

«Ετοιμάζει Q5 Sportback η Audi»

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Το Q5 της Audi μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται χωρίς έκδοση κουπέ, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να αλλάξει, αφού το Q5 Sportback φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να κάνει την εμφάνισή του.


Την είδηση αυτή δημοσιεύουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία. Μάλιστα δεν αρκούνται αποκλειστικά στη φημολογία αλλά αναφέρουν και το χρονοδιάγραμμα που φέρεται να έχει θέση η μάρκας. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν το Q5 Sportback θα κάνει την εμφάνισή του το προσεχές φθινόπωρο, πριν φτάσει στις γερμανικές αντιπροσωπείες την επόμενη άνοιξη. Η εν λόγω έκδοση αναπτύσσεται παράλληλα με το ανανεωμένο Q5, ενώ παρών στη γκάμα της Audi θα είναι και το πιο ισχυρό μοντέλο SQ5 Sportback.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων αναφορικά με το Q5 Sportback, οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν προς την υιοθέτηση της ίδιας γκάμας κινητήρων που μπορεί κάποιος να βρει στο Q5, ενώ σίγουρο θεωρείται πως το γνωστό σύστημα τετρακίνησης quattro θα είναι επίσης διαθέσιμο.
 
Όποιος θα θελήσει να αγοράσει το Q5 Sportback, σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά μέσα, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 2.000 ευρώ περισσότερα από την τιμή που έχει προβλεφθεί για το Q5 στην εκάστοτε αγορά. Φυσικά στόχος της Audi είναι μέσω του νέου κουπέ SUV, είναι να μπει ακόμα πιο δυναμικά στη συγκεκριμένη κατηγορία μοντέλων, καθώς ως γνωστών τα SUV/Crossover έχουν ακόμα τη μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά την προτίμηση του ευρωπαϊκού αγοραστικού κοινού.

Διαβάστε περισσότερα για το AUDI Q5