Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δείχνουν μία πρώτη εικόνα για το πώς μπορεί να είναι εμφανισιακά το SUV.

Το νέο SUV της Toyota αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Ετοιμάζει μικρό SUV α λα Yaris η Toyota

59.188 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2020)

Ένα νέο μικρό SUV ετοιμάζει η Toyota, το οποίο θα έρθει με βάση το Yaris για να «καθίσει» κάτω από το C-HR στη γκάμα της ιαπωνικής μάρκας.


Σκοπός της φίρμας είναι να προσφέρει μία ακόμα επιλογή στο δημοφιλή κατηγορία των SUV/crossover οχημάτων και να θέσει ένα ισχυρό αντίπαλο απέναντι στα Nissan Juke και Renault Captur. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στους επόμενους 18 μήνες.
 
Το μοντέλο που δεν έχει ακόμα «βαφτιστεί», έχει πάρει το πράσινο φως από τα κεντερικά γραφεία της Toyota και είναι βέβαιο ότι θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές βάσεις της τελευταίας γενιάς του Yaris. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιήσει την αρχιτεκτονική TNGA-B. Πληροφορίες για τις διαστάσεις δεν έχουν γίνει γνωστές όμως το μήκος του προσανατολίζεται να είναι λίγο πάνω από τα 4 μέτρα καθώς η φίρμα πιστεύει πως με ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορέσει να κερδίσει τους πελάτες που εν τέλει δεν θα επιλέγουν το ακριβότερο C-HR.
 
Οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δείχνουν μία πρώτη εικόνα για το πώς μπορεί να είναι εμφανισιακά το SUV, με τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος να είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ομοιότητας με το Yaris, ωστόσο δε θα είναι το μοναδικό στοιχείο. Στο εσωτερικό αναμένουμε ότι θα έχει το ίδιο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ένα head-up display 10 ιντσών και συνδεσιμότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η ύπαρξη της πλατφόρμας TNGA-B σημαίνει πως η Toyota θα προσφέρει υβριδικά μοντέλα, ενώ δεν αποκλείεται ο 1.0 λίτρου βενζινοκινητήρας να μη βρίσκεται στη γκάμα. Σε αντίθεση ο 1,5 λίτρων κινητήρας βενζίνης εκτός από τα υβριδικά μοντέλα, ίσως βρεθεί και μόνος του κάτω από το καπό.
 
Το νέο SUV της Toyota αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και να μπει στις αγορές τους πρώτους μήνες του 2021.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda