Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο για μπαταρίες η Porsche

2.729 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

Ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών πήρε την απόφαση να κατασκευάσει η Porsche, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει το σκανάρισμα περιοχών για να βασίσει τη νέα της εγκατάσταση!

Στη γύρα για να βρει το χώρο που θα κατασκευάσει το νέο της εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών έχει βγει η Porsche, που «τρέχει» το πλάνο του εξηλεκτρισμού της. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές της εταιρείας, η Porsche εξετάζει διάφορες τοποθεσίες στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο κρατίδιο, της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σε λειτουργία το 2024
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως ο χώρος δεν έχει βρεθεί, ωστόσο όπου και να γίνει το νέο εργοστάσιο θα είναι σε θέση να παράγει ισχύ 100 μεγαβατώρες το χρόνο, που θα επαρκούσε για μπαταρίες για περίπου 1.000 αυτοκίνητα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2024, σύμφωνα με όσα αναφέρουν γερμανικά Μέσα ενημέρωσης.
 
Στο παρελθόν είχε ακουστεί πως το νέο εργοστάσιο πιθανότατα θα χτίζονταν στην περιοχή Tubingen, όμως αργότερα μπήκαν στην εξίσωση και άλλες περιοχής όπως οι Gärtringen και Heilbronn. Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα της απόφασης, οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι το διοικητικό συμβούλιο της Porsche σκοπεύει να λάβει μια απόφαση τις επόμενες εβδομάδες.
 
Μεγάλες επενδύσεις για τα ηλεκτρικά από την Porsche
Είναι γνωστό πως το πλάνο εξηλεκτρισμού της γερμανικής φίρμας περιλαμβάνει μεγάλες επενδύσεις και αυτό το εργοστάσιο είναι ακόμα μία. Θυμίζουμε πως παρελθοντικά η Porsche είχε ανακοινώσει πως τα χρήματα που θα δαπανήσει μεταξύ άλλων για την παραγωγή μπαταριών υψηλής απόδοσης σε μικρή κλίμακα μαζί με έναν συνεργάτη θα ανέρχονταν σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ.

Βρίσκει οικόπεδο και «ανεβάζει» νέο εργοστάσιο για μπαταρίες η Porsche!
Ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών πήρε την απόφαση να κατασκευάσει η Porsche, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει το σκανάρισμα περιοχών στη Γερμανία για να βασίσει τη νέα της εγκατάσταση!
Με τόσες επενδύσεις γίνεται να μην προχωρήσουν τα ηλεκτρικά;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
NISSAN